top of page

ЗНАЧЕНИЕ НА МАТЕРИАЛИТЕ

Всички наши бижута са изработени от полускъпоценни камъни, минерали и кристали. В тази страница може да научите повече за тяхното значение.

Авантюрин

Подходящ за зодиите Овен, Близнаци и Дева. Стимулира творчеството, интелекта и независимостта. Засилва лидерските качества, позволявайки да се действа по-решително и интуитивно. Помага за увеличаване на търпението и премахване на инат и възбудимост.

Аквамарин

Подходящ за зодиите Рак, Везни и Водолей. Действа за стимулиране на интуицията и за повишаване на осведомеността. Това е заземяващ камък, който предоставя много ефективна защитна енергия.

Аметист

Подходящ за зодиите Близинаци, Дева, Везни и Водолей. Помага да контролираме негативните мисли и ни дава проницателност в бизнес делата. Помага и за преодоляването на стари емоционални травми и заздравява психиката.

Ахат

Подходящ за зодиите Овен, Телец, Козирог, Стрелец и Водолей. Подобрява възприемчивостта, стимулира аналитичния капацитет и осигурява баланс между физически, емоционални, интелектуални и духовни състояния. Предотвратява безсъние и повишава личната смелост.

Вулканична лава

Пододящ за зодиите Рак и Скорпион. Стимулира прилив на позитивна енергия и душевна хармония. Успокоява хронични болки от преумора и пренапрежение, отпуска мускулите. Носи емоционален баланс.

Виж още

Жадеит

Подходящ за зодиите Риби, Козирог, Скорпион, Телец и Рак. Счита се за късметлийски камък. Той насърчава смелостта, състраданието, справедливостта, щедростта и смирението, като всичко това води до един по-богат и пълноценен живот.

Кварц

Подходящ за зодиите Везни, Скорпион, Стрелец и Риби. Камъкът на сърцето, любовта и красотата. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич, да се научим как да даваме и получаваме любов. Носи нежност и повдига самочувствието. Премахва страховете и гнева.

Котешко око

Подходящ за зодиите Овен, Лъв и Козирог. Действа за стимулиране на интуицията и за повишаване на осведомеността. Това е заземяващ камък, който предоставя много ефективна защитна енергия. Разсейва нежеланата енергия от аурата.

Лунен камък

Подходящ за зодиите Рак, Лъв, Везни и Риби. Известен е като талисман на вярната любов. Защитава срещу опасности и измами, засилва духовността и дава възможност за ясна преценка в различни ситуации. Пази семейното щастие, помага за благополучието в живота.

Обсидиан

Подходящ за зодиите Телец, Рак и Козирог. Отличен камък, с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителна. Неговите вибрации носят спокойствие и сигурност. Помага за по-ясно и логично мислене.

Виж още

Оникс

Подходящ за зодиите Дева, Скорпион и Козирог. Добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение. Носи баланс на ума и тялото, както и силата на духа. Ще ви помогне да постигате целите и задачите си с по-голямо самочувствие.

Планински кристал

Подходящ за зодиите Овен, Близнаци, Лъв и Стрелец. Мощен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подобрява нашите мисли и енергия и пречиства духовното, психическото и физическото ни тяло. Подобрява умствените способности  и ни помага да се концентрираме.

Виж още

Седеф

Подходящ за всички зодии. Подчертава нежността, очарованието, красотата и всеотдайността на притежателя си. Символ е на душевната красота. Грижи се за семейството и спокойствието.

Виж още

Тигрово око

Пододящ за зодиите Козирог, Лъв и Скорпион.  Увеличава благосъстоянието, насърчава смелостта, носи страст и физическа сила. Засилва енергийните потоци, минаващи през тялото, което го прави отличен камък за емоционално слаби или болни хора.

Виж още

Тюркоаз

Подходящ за зодиите Стрелец, Близнаци и Скорпион. Помага да разберем себе си по-добре и да приведем нашите идеи и емоции под контрол. Поглъща негативните емоции, като ги преобразува в положителна енергия.

Виж още

Хаулит

Подходящ за зодиите Телец, Риби, Водолей и Скорпион. Успокоява цялото тяло и отпуска мускулното напрежение, намалява стреса и подобрява съня. Помага за прогонване на гнева, на тревожните мисли и емоции. Изостря чувството за красота и хармония

Виж още

Хематит

Подходящ за всички зодии. Носи със себе си заземяваща и успокояваща енергия, която от своя страна създава организиране и фокусиране на ума. Съдейства за оригинално логическо мислене. Намалява негативността и спомага за балансиране на ума, тялото и духа.

Яспис

Подходящ за зодиите Лъв, Дева и Стрелец. Помага да се справите с изтощението. Той е защитен камък и балансира енергията. Намалява или премахва разочарованието. Помага ви да виждате слабите и силните страни на различните неща.

bottom of page