top of page

Често задавани въпроси относно гривните с камъни, гривни против уроки и тези с буква, име или надпис

Как да поръчам точния размер гривна?

Вземете един конец, лентичка или друго подобно пособие и го увийте около китката си. Единия край на пособието трябва да го задържите с пръст и след увиване, отбележете мястото на пресичане. След това, държейки вече отбелязаното място, махате кончето, лентичката или каквото е и измерете с линийка, за да разберете резултата! По-подробно описание вижте на тази страница - "Размери".

Как става доставката и какво е нужно за нея?

Изпращаме чрез куриерски фирми Еконт и Спиди до 3 работни дни. Цената на доставката до офис на Еконт е между 5 лв и 6 лв., а до офис на Спиди между 3 лв и 4 лв. Доставката до личен адрес зависи от местоживеенето.

За да можем да изпратим поръчката, необходимо е да въведете вашите данни в съответните полета. Нужни са ни имена, телефонен номер и адрес на офис на Еконт или личен адрес. Личните данни са защитени по закона за GDPR.

Мога ли да направя подарък на неподозиращ?

Разбира се! Само уточнете, че желаете да направите подарък на друг човек в полето „Бележки към поръчката“, докато поръчвате по обичайния начин. Ще се свържем с вас и:

1. Трябва да платите по банков път сумата на гривната + доставката й до личен адрес.
2. Да съобщите името, тел. номер и точен адрес на получателя, както и информация кога точно искате да бъде доставена пратката.

Коя гривна е подходяща за мен?

1. Свържете се с нас чрез формуляра на страницата „Контакт“. Споделете малко информация за вас : зодия, възраст, предпочитани цветове, символика и др.
2. Доверете ни се, няма разочаровани! 

bottom of page