top of page

ОБСИДИАН

естествени камъни обсидиан
обсидиан - естественн камък
естествен камък обсидиан

Гривни от естествени камъни, акцентирани с обсидиан, се отличават с уникално съчетание на елегантност и древна магия. Обсидианът, освен че е визуален символ на загадъчна красота, е свързан и с дълбоки духовни и енергийни свойства. От векове се счита, че този камък предпазва от негативни влияния, укрепва психиката и помага в самопознанието.

Ако сте в търсене на гривни с камъни, които не само да допълват вашия стил, но и да носят със себе си дълбоко символично значение, то гривни с обсидиан определено трябва да се намират във вашата колекция. Ето и нашите предложения: Sparkle Marble - Гривна от естествени камъни и Espresso Yourself.

Особено популярни са дамски гривни с този камък, които придават на носителката им аура на таинственост, сила и увереност.

Обсидианът, известен също като вулканично стъкло, е един от най-завладяващите и магнетични полускъпоценни камъни в природата. Произхожда от бързо охлаждаща се лава, която вулканизира преди да има възможност да формира кристална структура. Това води до създаването на гладък, стъкловиден камък с невероятно богата гама от тъмни нюанси - от дълбоко черно до димчиво сиво.

гривни от естествени камъни sparkle marble
гривни от естествени камъни espresso yourself
гривни от естествени камъни espresso yourself
гривна от полускъпоценни камъни sparkle marble
bottom of page