top of page

ОБСИДИАН

естествени камъни обсидиан
обсидиан - естественн камък
естествен камък обсидиан

Обсидианът, известен също като вулканично стъкло, е един от най-завладяващите и магнетични полускъпоценни камъни в природата. Произхожда от бързо охлаждаща се лава, която вулканизира преди да има възможност да формира кристална структура. Това води до създаването на гладък, стъкловиден камък с невероятно богата гама от тъмни нюанси - от дълбоко черно до димчиво сиво.

Гривни от естествени камъни, акцентирани с обсидиан, се отличават с уникално съчетание на елегантност и древна магия. Обсидианът, освен че е визуален символ на загадъчна красота, е свързан и с дълбоки духовни и енергийни свойства. От векове се счита, че този камък предпазва от негативни влияния, укрепва психиката и помага в самопознанието.

Ако сте в търсене на гривни с камъни, които не само да допълват вашия стил, но и да носят със себе си дълбоко символично значение, то гривни с обсидиан определено трябва да се намират във вашата колекция. Ето и нашите предложения: Sparkle Marble - Гривна от естествени камъни и Espresso Yourself.

Особено популярни са дамски гривни с този камък, които придават на носителката им аура на таинственост, сила и увереност.

гривни от естествени камъни sparkle marble
гривни от естествени камъни espresso yourself
гривни от естествени камъни espresso yourself
гривна от полускъпоценни камъни sparkle marble
bottom of page