top of page

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите „Общи условия“ уреждат взаимоотношенията между електронния магазин „www.drankulka.com”  като продавач от една страна и потребителите на интернет страницата и услугите, намиращи се на домейна drankulka.com (наричан за краткост сайт), като купувач от друга страна. Тези условия обвързват всички потребители, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страниците на drankulka.com (с изключение на линка към настоящите „Общи условия“) се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези „Общи условия“.

Интернет страницата www.drankulka.com  е част от „ИЯ-Траяна” ЕООД – дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България,

ЕИК: 203189565

Седалище и адрес на управление:

Гр. Стара Загора, ул. Хан Аспарух 4

Поръчка:

Можете да поръчате от drankulka.com 24 часа в денонощието, включително през почивните дни и официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, имате възможност да прегледате избраните от Вас продукти както и информацията за доставка и връзка с Вас. Ще бъдете уведомени чрез имейл за потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.

Правилно попълнената и изпратена чрез www.drankulka.com или телефонно обаждане поръчка е обвързващо предложение за сключване на договор за продажба от разстояние с продаващата страна.

Самият договор за продажба е изготвен от продаващата страна и се смята за актуален след като продаващата страна изпрати стоката на получателя.

Предвид факта, че договорът за продажба, сключващ се между интернет магазина и потребителите на сайта, се сключва възоснова на предложение от страна на доставчика до потребителя като част от система за продажба на стоки, при която от момента на отправянето на предложението до сключването на договора, както и за времето на сключването на договора, страните не са във физически контакт помежду си, договорът се явява договор за продажба от разстояние съгласно разпоредбите на ЗЗП.

Цена на поръчката:

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които потребителят е заявил, плюс цената за доставка.  Всички цени са с предварително начислено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Цените са посочени в левове.

Затруднения при осъществяване на поръчката:

  1. Един или повече от поръчаните артикули не са в наличност; при такива обстоятелства представител на drankulka.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратък срок;

  2. Адресът за доставка е непълен или погрешен;

  3. Грешен телефон за връзка с клиента.

 

Начини на плащане:

Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;

Плащане с банков превод – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банкова сметка на продавача. При получаване на пратката купувачът не дължи никакво заплащане на куриера.

Данни за плащане по банков път:

Титуляр на банковата сметка: Ивайло Киряков

Банкова сметка: BG29BUIB98881040458301, BUIBBGSF

Доставка:

При поръчка от сайта drankulka.com доставката се извършва само на територията на България. Подготовката на продуктите и изпращането им се извършват в рамките на 2 работни дни. Поръчки, направени до 15:00ч. могат да се изпратят в същия ден, а направените след този час, се изпращат на следващия работен ден. Доставката се извършва за 1 работен ден, като това може да варира в зависимост от работното време на куриерска фирма Еконт Експрес, както и официалните празници и почивни дни.

Запознайте се също с нашите общи условияполитиката ни за поверителност и процедура по връщане и замяна на стока.

bottom of page