top of page

ХАУЛИТ

Хаулитът, с изразителния си бял цвят и преходи на серо-черни или коричневи ивици, е камък, който веднага привлича вниманието. Този уникален минерал носи името на геолога Henry How, който го открива през 19-ти век. Хаулитът е често свързван с духовната трансформация, спокойствие и развитие на интуицията.
Гривни от естествени камъни с хаулит не само подчертават изтънчеността и уникалността на този материал, но и носят със себе си дълбоко духовно значение. Вярва се, че хаулитът успокоява ума, намалява стреса и помага на носителя да преодолее негативни емоции и мисли.

хаулит естествен камък
хаулит естествен камък
дамски гривни Swan Lake
дамска гривна от естествени камъни Ava
гривни от естествени камъни green on
гривна от естествени камъни lavender

Дамски гривни с хаулит са идеалният аксесоар за тези, които искат да комбинират елегантност със символика и духовност. Тяхната бяла, почти порцеланова визия, съчетана с естествените ивици на камъка, прави гривните изключително лесни за комбиниране с различни стилове и тоалети. така за преодоляването на стари емоционални травми и заздравява психиката. Разбира се, че и ние от Дрънкулка го използваме при създаването на нашите бижута. Примерен модел е гривна "Amethyst", както и ръчно изработеният ключодържател със същия полускъпоценен камък.

bottom of page