top of page

Гривни с камъни според зодията

Възприемането на космическата сила на зодиакалния знак е много важна част както в древните традиции, така и в съвременните практики за осъзнатост, обединявайки ни под обсипаното със звезди небе, което разказва истории за нашите личности, силни страни и съдби. В областта на сияйните естествени полускъпоценни камъни тази небесна връзка придобива осезаема форма, особено в деликатните бримки на гривните с камъни, хармонично подравнявайки земното и космическото. Потопете се в света на вдъхновените от зодиакалните гривни от естествени камъни и открийте как тези небесни талисмани могат да резонират с уникалната вибрационна енергия на вашия астрологичен знак.


Гривни за зодия Овен - огнените и напористи овни излъчват смелост и увереност. За тях ахатът е перфектен избор. Той е вид Халцедон и е един от полускъпоценните камъни, които ни предлагат най-голямо разнообразие от цветове и шарки. Познати са над 35 различни вида. Подобрява възприемчивостта, стимулира аналитичния капацитет и осигурява баланс между физически, емоционални, интелектуални и духовни състояния. Тук долу оставяме 3 от предложенията ни, а именно: Amber - Дамска гривна от естествени камъни, Alexa - Гривна от естествени камъни и Kate - Гривна от естествени камъни.


Дамски гривни за зодия Телец - Телецът, земен знак, управляван от Венера, олицетворява любовта, красотата и стабилността. Нежната енергия на розовия кварц се съчетава прекрасно с нежната природа на Телеца, насърчавайки вътрешния мир, любовта към себе си и хармонията в отношенията. Гривна, украсена с този розов камък, със сигурност ще успокои този, който я носи, и ще заздрави връзките. За вас, телци, подбрахме тези модели долу. А именно: Glow, girl! - Дамска гривна от естествени камъни, Blink In Pink - Гривна от естествени камъни и Pink Me Up! - Гривна от естествени камъни.



Гривни от камъни за зодия Близнаци - много подходящ е камъкът Авантюрин. Той стимулира творчеството, интелекта и независимостта. Засилва лидерските качества, позволявайки да се действа по-решително и интуитивно. Помага за увеличаване на търпението и премахване на инат и възбудимост. Укрепва самочувствието и дава вътрешно спокойствие. Авантюринът е фино зърнеста сакала със стъклен блясък, която е изградена от кварц с включения от люспести минерали като слюда хематит и др. Именно те придават красивия му лъскав вид, който го прави много популярен камък в ювелирната индустрия. Само вижте тези красоти от полускъпоценни камъни: Pop Champagne - Гривна от естествени камъни, Queen Of Glitter - Дамска гривна с камъни и Sugarplum .


Гривни според зодията - Рак - Раците, управлявани от Луната, са естествено емпатични, грижовни и емоционално интелигентни. Лунният камък, със своите успокояващи и балансиращи енергии, допълва чувствителността на Рака. Бижутата с лунен камък помага за стабилизиране на емоциите и насърчава растежа и силата в личните пътувания. Ето и най-подходящите гривни с Лунен камък: Moon Lake - Дамска гривна с камъни, Gem Queen - Гривна от естествени камъни и Aliyah .

Бижута за зодия Лъв - Яспис и Тигрово око - Първият Помага да се справите с изтощението. Той е защитен камък и балансира енергията. Намалява или премахва разочарованието. Помага ви да виждате слабите и силните страни на различните неща. Тигровото око увеличава благосъстоянието, насърчава смелостта, носи страст и физическа сила. Засилва енергийните потоци, минаващи през тялото, което го прави отличен камък за емоционално слаби или болни хора. На вниманието на всички лъвчета: Lora - Дамска гривна с камъни , Hanna - гривна от естествени камъни и Hot Chocolate .


Гривни за зодия Дева - Оникс е подходящ за вас, деви! Добър камък за спортисти или хора, поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение. Носи баланс на ума и тялото, както и силата на духа. Ще ви помогне да постигате целите и задачите си с по-голямо самочувствие. Аметистът също е считан като камък за тази зодия. Помага да контролираме негативните мисли и ни дава проницателност в бизнес делата. Помага и за преодоляването на стари емоционални травми и заздравява психиката. Ето ги и нашите бижута: Amethyst - Гривни от естествени камъни , Crystallized Stars - гривна с камъни и Be My Bee!

Камък за зодия Везни - Розов кварц - камък на сърцето, любовта и красотата. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич, да се научим как да даваме и получаваме любов. Носи нежност и повдига самочувствието. Кварцът е най-разпространения минерал на Земята. Има много разновидности, някои по -известни са Розов и Черешов, Цитрин, както и Ягодов и Опушен кварц. А това са най-поръчваните ни бижута с този камък: Angel Wings - Дамска гривна от естествени камъни , Quartz Drops и Honey Apple - Дамска гривна от естествени камъни .

Гривни според зодията Скорпион - за вас, скорпиони, подходящи са Вулканичната лава, Жадеитът, Розовият кварц и Хаулитът. Тези камъни успокояват тялото, помагат за прогонване на гнева, тревожните мисли и емоции. Кварцът, като камък на любовта, носи нежност и повдига самочувствието. Жадеитът ще ви насърчи смелостта, смирението и ще ви доведе до един по-богат и пълноценен живот. Вижте предложенията тук: Green On! - Гривна от естествени камъни , Sky Blue и Гривна за "Най-добрата майка" .

Свободолюбивият Стрелец, любител на пътешествията и истината, се съчетава безпроблемно със защитния и носещ късмет Тюркоаз. Тюркоазената гривна може да предпази приключенските стремежи на Стрелеца, да увеличи мъдростта и да покани просперитет и успех. Дамски ключодържател от естествени камъни? Защо не? Ето го на първата снимка. След това имаме Ocean Blue - Гривна от полускъпоценни камъни и накрая - Ariel - Гривна от естествени камъни.

Гривни за представителите на зодия Козирог - Ахат, Оникс и Жадеит са много подходящи за една от най-отговорните зодии. Козирозите са дисциплинирани, отговорни и майстори на самоконтрола. Силната и заземяваща енергия на камъните подсилва решимостта и надеждността, присъщи на този земен знак. Гривните от тези камъни укрепват издръжливостта на Козирога, разпалват страстта и привличат изобилието. А ето ги и тях: Ava - Дамска гривна с камъни, Give Me My Coffee - нашият най-продаван модел, както и Гривна от естествени камъни - Crystallized Stars .

Иновативните и хуманитарни Водолеи резонират дълбоко с духовното прозрение и яснота, предлагани от Аметист. Гривна с аметист улеснява визионерското мислене на Водолея, успокоява ума и задълбочава разбирането, което я прави идеална за този въздушен знак, известен със своя интелект и оригиналност. Изберете от Ключодържател "Аметист", Гривна от естествени камъни - Amethyst или Sugarplum .

И накрая, но не по значение, естествен камък за зодия Риби - Състрадателен аквамарин - Емпатичните, артистични Риби ще оценят успокояващата, състрадателна енергия на Аквамарина. Този скъпоценен камък, отразяващ спокойното море, осигурява емоционален и духовен баланс. Аквамариновата гривна поддържа интуитивната природа на Рибите, насърчава толерантността и помага за преодоляване на осъждането. Някои от следващите гривни нямат Аквамарин, но пък са изработени от Жадеит - друг от полускъпоценните камъни, подходящи за тази зодия: Moon Lake - Дамска гривна с камъни, I Melt For You - Гривна от естествени камъни и разбира се - Sky Blue .

Заключение: Гривните с полускъпоценни камъни са нещо повече от аксесоари; те са лични талисмани, които впрягат енергиите на космоса, отразяват и засилват качествата, присъщи на нашите зодиакални знаци. Като подравняват небесното със земното, те служат като красиви, постоянни напомняния за най-дълбокото ни Аз и връзката ни с Вселената. Разгледайте нашата ексклузивна колекция и намерете гривната от естествени камъни, която говори за духа на вашия звезден знак, като ви дава сила да блеснете в уникалната си космическа светлина!






100 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page