top of page

Бижутата през есента


Време е да отделим специално внимание на нашата страст бижутата. Те присъстват във визията на всяка тренди дама, незамисимо от сезона. Съвсем наскоро пуснахме и нашата нова есенна колекция гривни и не случайно я озаглавихме PRETTY COLORS. В нея може да откриете любимите ви полускъпоценни камъни, както и материали като перли и стомана. Есенното изобилие от цветове е вдъхновянащо и затова го пренесохме и в бижутата, които създаваме. Днес ще ви разкажем и повече за тенденциите сред бижутата този сезон, както и начини да ги съчетаете с избора на тоалет през хладните дни.

Бъдете забележими!

Оставете на страна семплите и незабележими бижута, защото дизайнерите залагат на макси моделите тази есен. Освен да бъдат обемни, препоръчително е и да внасят достатъчно цвят в аутфита ви. Не се притеснявайте от флорални мотиви и гривни/колиета с цветя, плодове или други природни елементи. Брошките ще бъдат също хит тази есен, така че не се притеснявайте, че ще бъдете демоде с тях. Напротив, може да покажете единствено стил и елегантност, като ги добавите към палтото или блузата. Земните и меки тонове са винаги актуални през есента, но това в никакъв случай не означава да се примирим само с бежово или кафяво.

Както и във всички други сфери на модата, така и при бижутата тази година нещата са доста по-разчупени и цветни. А и все още времето предразполага да ни бъде цветно и слънчево, защо да не го пренесем и в избора на бижута?

Чокъри

Вече няколко години поред, чокърите не отстъпват от това да са водещи сред колиетата. Те носят своя ретро привкус и много умело се комбинират с по-семпли дрехи. Що с отнася до това какъв чокър точно да изберете, всичко е въпрос на вкус. Актуални са тези от кожа, както и тези с верижки и камъни. Дебелината също зависи индивидуално от стила, който искате да постигнете и да изразите себе си.

Висящи и обемни обеци

Висящитете модели, обсипани с камъни са водещ тренд, но трябва да сте много внимателни със случая, за който ги слагате. Разбира се, не са подходящ избор за ежедневието, а за елегантна визия и специални поводи. Не толкова обемните висящи обеци, може да използвате за всеки ден. Обсипани с кристали или в златисто, както и под формата на панделка – изберете най-подходящото за себе си. Предимството на висящите обеци е, че си пасват перфектно с конска опашка или прибрана на кок коса. А през есента и когато е влажно времето, всички дами имаме проблем с прическата, така че често прибягваме до този вариант.

Пръстен за ежедневието? Защо не!

Не всеки обича да носи пръстени, а те са много забележим аксесоар, който привлича още повече погледа върху нежните ръце на дамите. Един добре поддържан маникюр и правилно подбрано бижу, няма начин да не направят впечатление. Естествените камъни са актуални сред пръстените. Отново заложете на цветове, на пъстрота, на обем. Изберете камък според зодията или настроето си. А дали основата ще е златиста или в сребристо, няма значение.

Бижутата променят коренно излъчването и визията. Не ги пренебрегвайте, дори да сте решили да излезете на разходка по дънки и тениска или ще отивате на бизнес среща. Винаги има подходящо бижу, което да добавите, за да направите излъчнавето си завършено и стилно. Не забравяйте, че малките неща, водят до големи промени, даже и в света на модата!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Дрънкулка, Pinterest


15 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page