top of page

Модни тенденции при булчинските рокли и бижута за 2018-та (част I)

Актуализирано: 15.11.2018 г.

Искате ли да бъдете неотразима булка и да се насладите на сватба по ноти (като нямаме предвид само нотите на Менделсон)? Ние знаем как да го постигнете с лекота и днес ще ви помогнем да се справите с тази съдбовна мисия. Ако сте планирали събитието на живота си за следващата година, именно сега е моментът да сверите часовниците си и да се вслушате в последния писък на модните капризи. 2018- та се заформя като година на безброй изненади и крайно нестандартни, дори леко шокиращи дизайнерски хрумвания. В коктейла от актуалности, които сме ви забъркали, със сигурност ще откриете всичко най-характерно за сватбената мода през идната година. А може би именно тук се крие разковничето за онази приказна и неповторима сватба, за която винаги сте мечтали. И така, започваме с бижутата:

  • Перли и масивни колиета


Перлите изпъкват като основен акцент в сватбените бижута, актуални за 2018-та. Те са умело вплетени, както в самите булчински рокли, така и в отделни елементи от сватбеното облекло: ръкавици, корсети, наметала и воали. Това не е особено изненадващо, тъй като перлите са сред най- характерните и класическите булчински накити. Това, което прави впечатление, обаче, е едно съвсем ново явление, а именно обемистите колиета, гривни и обеци от скъпоценни и полускъпоценни камъни. Забелязваме осезаемото им присъствие на Bridal Fashion Week 2018 при модели на топ дизайнери като: Лела Роуз, Оскар де ла Рента, Джорджина Чапман, Вера Уанг и Рийм Акра.

  • 3D флорални мотиви


Женствени и романтични, флоралните мотиви и елемент и ще продължават да се радват на особена популярност и следващата година. Те са характерен детайл в булчински рокли, решени в цвят различен от традиционното бяло, а именно: екрю, слонова кост, бледо розово и кремаво. Този тип рокли са инспирирани от желанието за постигане на ултиматен финес и естетика. Те са изключително предпочитани от дамите, които ревниво пазят детското в себе си и се отличават с явен афинитет към приказния свят и стайлинг тип Disney принцеса. Ако искате да бъдете тази чаровно-романтична булка, изберете предпазливо своя сет от бижута. Имайте предвид, че обемистите флорални елементи, както и принтовете на цветя и пеперуди, изискват пестеливост по отношение на накити и аксесоари. Заложете на семпли и дискретни бижута в минималистичен стил, за да избегнете стилови недоразумения.

  • V- образни деколтета


На по-смелите дами, които умело боравят с провокацията, като прийом за приковаване на вниманието върху себе си, предлагаме да се ориентират към роклите с дълбоки деколтета. Те ще ви помогнат да постигнете онова секси излъчване, от което въздуха около вас ще затрепти. В случай, че заложите на скандалната визия  тип дива-бунтар, се старайте да не излизате извън рамките на умереността и добрия вкус. В противен случай рискувате благоприличния си имидж пред по-консервативните гости на събитието. А и със сигурност не искате вашата половинка да забрави сватбения си обет, щом ви види, нали? По отношение на бижутата, тук може да експериментирате с масивни колиета от естествени камъни и перли, чокъри или големи бляскави висящи обеци.




  • Обемни панделки


Допада ли ви закачливият и непринуден стил при булчинските рокли?  В такъв случай, имаме екстравагантно и особено актуално предложение за вас, а именно- голяма панделка като акцент в стайлинга ви. Независимо дали е детайл от колана, върху ръкавите или воала (в стил Одри Хепбърн), обемните пандели са широко застъпени в модните дизайнерски решения за булчинските рокли през 2018-та. Този тип акцент стои добре върху изчистени и елегантни рокли със семпла кройка, без фрапантни принтове, ярки мотиви и елементи от дантела по тях. Избирайки тази сватбена визия, препоръчваме да се фокусирате върху изключително семпли и минималистични бижута или да не слагате никакви допълнителни украшения.



Oчаквайте още горещи предложения и нестандартни модни решения в следващата ни публикация.

30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page