top of page

ТОП 5 бижута на Дрънкулка

Много сме щастливи, че можем да се похвалим с гривни, които ви грабнаха от самата си поява и не спират да бъдат най-търсените бижута сред колекциите ни. Днес решихме да им отделим специало внимание, за да ви бъдем максимално полезни, когато избирате гривна и искате да съчетаете с облеклото си. Да, моделите не са създадени специално за лятото, но са напълно подходящи за всеки сезон.

Тази нежна красавица е изработена от полускъпоценните камъни Ахат, Амазонит и Хематит. Това, което я отличава са мънистата шамбала, които спомагат за постигане на вътрешна хармония. Няма как да не си представим съчаването на тази гривна с аутфит в бяло. Подходящ аксесоар е към всякакви летни рокли, ежедневен тоалет, а защо не и перфектоно бижу на плажа!

Give Me My Coffee! е тотален фаворит.

Освен, че обичаме кафето, явно тази любов се пренася и върху самата гривна. Изработена е от естествени камъни и е подходяща за представителите на зодиите Овен, Лъв, Козирог, Стрелец и Скорпион. Не се притеснявайте, ако искате да имате това бижу, а не сте сред изброените зодиакални знаци – сигурни сме, че ще изглеждате ослепително с нея! Цветът на камъните я прави подходяща за всякакъв аутфит. Може да я съчетаете с вечерен тоалет, както и с дънки и тениска. Вероятно точно това я прави толкова предпочитан модел!

И като сме на вълна кафе... идва ред и на Give Me My Latte!

Тя пък е за почитателите на светлите цветове. Разбира се, отново ръчна изработка и съчетание от камъните Ахат, Драконови вени , Котешко око, Хематит. Чудесен акцент, ако сте избрали тоалет в черно. Може да съчетаете и с бяла чанта и обувки за една пълна хармония.

Swan Lake е едно романтично бижу!

Пасва най-добре на зодиите рак, лъв, риби и водолей. И разбира се, може би се досещате , че тук е намесен лунен камън. Освен това, гривната се краси още от хаулит, хематит и ахат. Подходящ избор, когато искате да излъчвате нежност, спокойствие, уравновесеност. Отлично се съчетава с дълги поли или рокли, а защо не и разходки по залез край морето?

И последна, но не по търсене, е Warm Vanillia.

Комбинация от матиран розов кварц, седеф и родонит. В пълен синхрон с актуалните за лято 2022г пастелни и меки цветове. Това бижу има силата да подчертава женската сила и красота. Това я прави и отличен избор за подарък на близка приятелка. Гривната е свежа и цветна, така че е добра идея да я съчетаете с всичко пъстро и цветно. Подходяща е за облекло с флорални мотиви, както и аксесоари в розово и жълто. Тотален хит за сезона!

Бижутата ни от естествени камъни освен, че са ръчно изработени, винаги са старателно подбрани, за да носят хармония и баланс на притежателките си. Още по-хубавото при гривните от полускъпоценни камъни е, че могат да съчетават с различни стилове. Коя е най-подходяща за вас? Тази, която ви грабне от пръв поглед и пасва най-много на същността ви!


Автор: Димитрина Вълчева

Снимки: Pinterest, Дрънкулка

111 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page