top of page

Топ тенденции в грима, които ще ви завладеят

Време е да обърнем внимание на нещо, което вълнува голяма част от дамите и това е какви са топ тенденциите в грима през настоящата година. Както всичко, за което сме ви говорили в света на модата тази година, така и трендовете в грима са изключително смели и свежи. Ключовата дума е ЦВЯТ. Ако до сега не сте опитвали нещо по-дръзко и ярко във визията си, то сега е моментът да го направите, защото освен всичко друго, ще бъдете и модерни!

Представяме ви няколко от най-завладяващите и интересни грим тенденции тази година:

1. Блясък, блясък и още блясък!

Кожата ви трябва да е блестяща. Първо, заложете на хидратирането с подходящи кремове и масла. След това може да преминете към грима, който не е задължително да е тежък, а да загатва за бляскавата ви визия! Разбира се, може да нанесете пудра на определени места по лицето, за да избегнете нежелания ефект кожата ви да изглежда мазна.

2. Плаваща очна линия

Ето нещо наистина нестандартно, което сега е моментът да опитате! Как се прави? Вместо да очертавате клепача с традиционна черна очна линия, нанасяте една смела линия точно по средата на горния клепач. И освен това го направете в ярък цвят! Лятото е съвсем подходящо време да експериментирате със смела външност, така че – действайте!

3. Дай ми руж!

Повече руж тази година! Да, не се притеснявайте смело да използвате руж в розов или коралов цвят. Може да се нанася не само по скулите, а да се разнесе и към слепоочията и дори да се смеси със сенките за очи.

4. Класическо червено

Червеното червило отново не отстъпва и си намира място сред топ трендовете в грима. И как би могло да остарее или излезе извън мода, след като прави женските устни толкова секси и неустоими! Комбинирайте червено червило с по-семпли сенки или просто черна очна линия. Не пропускайте да почтертаете и веждите си, които отново са пухкави и добре изразени.

5. Контраст

Ето още едно от смелите решения за грима през тази година. Съчетайте контрастни и ярки цветове в сенките си. Синьо, виолетово, розово, жълто... събудете твореца в себе си и постигнете една зашеметяваща парти визия! А щом говорим за купон, то няма как да не споменем и нашите гривни от полускъпоценни камъни Cherry Pie и Flamingo Mood, които могат да станат прекрасно допълнение към цветното ви настроение!

Дали ще се доверите на специалист или ще експериментирате сами с грима си, не забравяйте да опитате някои от интересните ни предложения! Гарантираме ви, че няма да останете незабелязани и резултатът ще е впечатляващ! Бъдете цветни и неповторими!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page