top of page

Пeрфектният маникюр за есен 2022

Актуализирано: 29.09.2022 г.


Дойде ред и за любимата на дамите тема в нашия блог, а именно маникюр! Не е изненада, че жените толкова много се вълнуваме от ноктите си. Ръцете ни вечно са на показ, привличат съзнателно или не погледа и няма как да останат пренебрегнати. Многократно сме говорили за това колко е важно да се грижим за ръцете и ноктите си, затова днес ще прескочим тази част и директно ще се насочим към есенните топ тенденции в маникюра. Някои неща няма да ви изненадат, но определено има и какво ново да научите за трендовете през хладните месеци. Разнообразието от цветове е голямо, така че вижте към какво да се насочите:

В розово като Барби

Спомняте ли си, че кукленското розово и цикламено са сред тенденциите за есен 2022? Това важи с пълна сила и сред ноктите. Почитателките на розовата гама могат да си отдъхнат, защото въпреки смяната на сезона, розовото остава на власт. Няма да сгрешите, ако изберете възможно най-ярко розовия цвят. Декорирайте с камъни за още повече блясък и стил. Такъв искрящ маникюр не се нуждае от допълнителни орнаменти,рисунки или стикери, така че заложете на един цвят или ако държите да комбинирате с друг, доверете се на черно или бяло.

Дръзко червено

Класиката сред маникюра и червилото се завръща грандиозно тази есен! Колкото по-ярко червено, токлова по-секси и в крак с модата. Трендовете сред цветовете ви предизвикват да извадите на показ всичко дръзко и смело от вас и да бъдете кралици! Освен това добрата новина е, че червеният маникюр подхожда на всичко. Така че, това е перфектно решение за ежедневието, за офиса или за парти. Доверете се на червеното и класиката! Добавете чанта или чифт обувки в червено и ето ви една завършена стилна визия на истинска дама.

Капучино моля!

Това е нещо, което не ни изненадва и тази есен – шоколадовите, бежови и телесни тонове. Маникюр с цвят на капучино е особено актуален този сезон. Изберете правилния нюанс според тена на кожата. Може да се заиграете с нюансите и да лакирате всеки нокът в различно бежово. Получава се много ефектно преливане, точно в синхрон с есенните цветове. А ние ще ви предложим да добавите и вашата любима гривна от естествени камъни Give Me Latte, която ще пасне перфектно на маникюра ви.

Студено сиво и приглушено лилаво

Това се очертава да се превърне в хит през есента и зимата. Тези цветове напомнят за недостъпната красота на ледена кралица и си струва да опитате. Изчистено и стилно решение, което напомня за настъпващите студени дни и в същото време оставя чувство за изящество. Тези цветове може да стилизирате с маникюр тип полулуна, който носи своя ретро привкус.

Сигурно се питате за най-подходящата форма за вашия есенен маникюр?

Винаги ви съветваме да се съобразите първо с плочката на вашите нокти. Обаче, изключително набираща популярност е овалната форма. Тя е подходяща за всеки и ако досега не сте опитали, защо не разнообразите с нов маникюр тази есен? Късите и средни дължини са за предпочитане пред дългите и неудобни нокти.

Несъмнено ви съветваме да се докоснете до новите тенденции сред маникюра тази есен! Скоро не сме имали такова разнообразие от цветове, пъстрота и страст през есенния сезон. Възползвайте се от това и внесете промяна във визията и ежедневието си. Добре дошла, есен!



Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

146 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page