top of page

С каква визия да посрещнем годината на Водния тигър – избор на цветове, грим и прическа


Остават броени дни до посрещането на новата 2022 година! Очакваме я с трепет и вълнение, а дамите несъмнено се вълнуват от това как да изглеждат ослепително в празничната нощ. Изборът на грим, прическа, както и правилния тоалет винаги са топ тема в този период на годината. От особена важност е и на какви цветове ще се доверим. Както знаете, добре е да подберем цвета, с който посрещаме новата 2022г, за да бъде тя благосклонна към нас. Предстои годинатата на Водния тигър, а какво да съчетаете, за да я започнем подобаващо, може да научите от следващите редове!

Бъдете естествени

Правилото, което трябва да следваме е да бъдем максимално естествени. Какво имаме предвид? Трябва да се чувствате добре в кожата си и да изберете стайлинг, който най-много ви носи сигурност и ви подхожда. Не претрупвайте визията си. Оставете ярките и крещящи цветове и модели дрехи за друг повод.

Същото се отнася и за бижутата, които ще носите. Стремете се към нещо семпло, но и в същото време елегантно. Например една гривна или колие от перли е чудесно решение и би подхождало на всеки новогодишен тоалет. Предлагаме ви нашите бижута от естествени речни перли за съвършена визия!

Материите, които подбирате, също трябва да са естествени – забравете за синтетиката! Коприна, кожа и велур са за предпочитане, като ще помогнат и да изглеждате грациозно и елегантно.

Меки и заглушени цветове

Забравете за искрящите цветове, които привличат всички погледи! Водният тигър е знак от елемента вода, затова е добре да посрещнем годината в цветове, които ще са в синхрон с него. Тюркоазеното, както и синьото са много подходящи за вашия тоалет, освен това ще ви донесат добро настроение и чувство на оптимизъм. Други подходящи цветове са кафявото и пясъчните нюанси. Ако искате да привлечете късмета през новата година, заложете на такъв тоалет.

Не се притеснявайте ако искате да облечете любимата си малка черна рокля – черното няма да е сред забранените цветове, а напротив – то се свързва с водната стихия във фън шуи изкуството. Това, което е добре да избягвате, освен ярките цветове, са животинските принтове.

Удома или на парти?

Обстановката отново е такава, че мнозина ще изберат да посрещнат новата година у дома с приятели или със семейството си. В такъв случай не пропускайте да си създадете празнична визия! Може да заложите на нещо по-комфортно, но в никакъв случай обичайния домашен анцуг! Комплекти с панталон са супер тренд, на който може да заложите за партито вкъщи.

А тези от вас, които ще предпочетат да посрещнат новата година в хотел или ресторант(а защо не след това и в нощен клуб?), могат да се доверят на коктейлна рокля с качулка! Вечерните гащеризони също са перфектни за новогодишната нощ – стилни и удобни.

Грим и прическа

Разбира се, без грим и прическа, визията няма как да бъде завършена. Не забравяйте да се погрижите за това! Водеща тенденция сред грима за 2022 година е да има естественост и блясък. Блестящи сенки и хайлайтъри са много подходящи. За да не изглежда безвкусно и натруфено, добре е да използвате монохромен грим – сенките, червилото и останалата козметика да са в един нюанс. Още един съвет – ако искате да акцентирате върху даден цвят, нека акцентът да бъде или върху очите, или върху устните.

Относно прическите, откажете се от сложните и скъпи прически. Както вече споменахме, Водният тигър обича естественото, така че и косата ви е добре да изглежда точно по този начин. Изберете прическа, която ще запази вида си от началото до края на партито. Да захвърлим на страна хороскопа – от елементарна практичност също е много добра идея да заложите на нещо по-простичко. Оставете косата си пусната, ако се харесвате така, или просто направете удобна конска опашка или небрежен кок. Може да добавите панделка или шнола с перли или камъни за акцент.

След като ви споделихме всички тези съвети за посрещане на новата година, на вас остава да се заемете с подготовката. Нека да направим едно незабравимо посрещане на новата година... и нека обратното броене да започне!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

45 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page