top of page
Снимка на автораСофия Нанева

Пролетен аутфит в синьо

Актуализирано: 12.05.2022 г.


Ех, този любим син цвят! Винаги ни е напомнял за така мечтаното море и явно не само на нас! Дизайнерите заложиха на синьото в пролетните колекции. Този цвят, символ на хармония и свобода, отново завладява модния подиум и сърцата на дамите. Покрай него, на преден план излиза и денимът. Chanel, Fendi, Moschino, Valentino и Versace ни дават достатъчно причини да включим синия цвят в гардероба си, като го представиха под формата на дълги рокли, стилни ризи и поли. В съчетание с подходящи аксесоари, разбира се. Затова днес ще си поговорим за няколко аутфита в синьо, подходящи за любимия пролетен сезон.

Стилна и делова в синьо

Да, синьото е и много добър избор за всяка дама, която иска да бъде стилна и елегантна на работното място. Говорили сме вече за това какво символизират цветовете. Синьото е предпочитано за делова среща или за елегантен офис – костюм. Сако и панталон в този цвят е чудесен избор, в съчетание с класически обувки и чанта в черен или бял цвят. За офиса може да изберете и елегантна риза в синьо, която да комбинирате с пола в неутрален цвят.

Рокля в синьо – романтика и красота

Синият цвят в света на роклите е подходящ, както за ежедневна и феерична дълга рокля, така и за по-официален повод. Как да отречем, че е универсален цвят? Ако изберете ежедневна рокля в синьо, много свежо се получава да я съчетаете с аксесоари в жълто. Не се притеснявайте от цветовете, а ги комбинирайте смело. Предлагаме и обратния вариант – тоалет в свежо жълто и чанта в деним или друг нюанс на синьото. Tiffany & Co. също не пропуска да отправи множество предложения в разнообразни нюанси на синьото (тюркоаз, тъмно синьо, класическо синьо, азур) и дава възможност да акцентирате върху визията си в детайлите, като освен бижута имате опцията и да сложите слънчеви очила в модерния цвят. Говорейки за бижута, ние ще ви напомним за една от най-обичаните ни гривни от полускъпоценни камъни - Swan Lake, която ще ви допадне, ако обичате синьото и неговите нюанси. Подходяща за допълнение или акцент към еженевния ви тоалет.

Синьото и в спорта

Ако обичате спортния стайлинг или предпочитате в ежедневието си да сте спортно-елегантни, има начин да вмъкнете цвета в тоалета си. Може да заложите на спортен екип, изцяло в синьо или да комбинирате, например долнище в син цвят с бял или черен топ. Вариантите са много. Особено актуални са и маратонки и кецове в цвят деним, съчетани с екип в съвсем друга гама.

Синьо и бежово

Според думите на великия Рикардо Тиши: „Синьото е новото бежово“. Въпреки това, синьо и бежово могат съвсем спокойно да „съжителстват“ заедно, съчетани в един аутфит. Даваме ви идея за комбинация от дънки в син деним, бяла тениска и аксесоари в бежов цвят. Денимът си пасва чудесно и със светли бижута, например гривна Give Me My Latte. Вече си го представихте, нали? Така може да постигнете едно хармонично и стилно излъчване.

Надяваме се, че ви дадохме няколко причини да освежите гардероба си в синьо. Нека да се насладим на пролетта и да приветстваме хармонията и оптимизма в ежедневието си. Независимо какъв аутфит желаете да постигнете, синият цвят винаги може да бъде подходящ избор.


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

55 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page