top of page

Обувките, които трябва да имаш този сезон!


Кой е модният фаворит сред обувките за есен/зима 2021-2022? Дали определен модел ще властва над всички останали или можем да изберем измежду няколко вида готини обувки ? Определено тази тема ни вълнува и няма как да не е така. Да не забравяме неостаряващата истина, изречена от Мерилин Монро – „Дайте на една жена правилните обувки и тя ще покори света!“.

Ще ви разкрием, че през новия сезон ще властва богато стилово разнообразие и още нещо - пригответе се модата да срещне удобството!

Ако трябва да посочим един топ тренд, това са масивните подметки. Особено, що се отнася до боти и ботуши, актуални са тези с грубовата подметка и грайфер. Може да изберете цяла платформа или широк ток и платформа в предната част. Не се притеснявайте, че няма как да съчетаете такава обувка с по-елегатнта визия. Опитайте с рокля и ще откриете как освен, че са много удобни, този тип боти и ботуши, могат и да изглеждат елегантно.

Лоуфъри – още един абсолютен хит!

Дали ще изберете класически или с груба подметка, трябва да имате поне чифт от тях! Те са много сполучлива комниция между балеринки и класически обувки и това ги прави толкова предпочитани. Може да ги комбинирате с различни дрехи и аксесоари и винаги изглеждат страхотно. Лоуфъри в пастелни цветове ще разчупят визията ви и могат да бъдат подходящи, както за разходка, така и за офиса. Варианти за най-сполучливи комбинации с такива обувки са прави панталони – тип цигара, чино или slim fit, както и с поли и рокли.

Боти и ботуши тип slouchy или тип чорап.

Друг тренд сред есенно-зимните обувки са „свлечените“ ботуши , които са поглед към миналото. С ретро привкус, те могат да се носят почти с всичко – дънки, поли, рокли, кожено яке, палто... Ботушите тип чорап, изработени от текстил или еластична еко кожа, също са сред тенденциите за сезона и определено са за дамите, които обичат да привличат вниманието.

Тенденции сред цветовете

Трудно може да се говори за модни тенденции сред цветовете, тъй като при обувките винаги властват класическите черно, бяло, бежово. Различното е, както вече споменахме, избор на лоуфъри в пастелни и пъстри цветове, както и обувки в металически цветове. За есен/зима 2021-2022 може да се спрете на сребристо. Те са подходящи за свободното време, както и за партита.

Когато говорим за обувки, несъмнено си мислим и за тяхното другарче ЧАНТАТА. Дизайнерите залагат на макси модели сред чантите. Отново се обръща поглед към удобството – чантата тип „торба“, носена през рамо или с една дръжка ще се превърне във фаворит. При стилизираните модели ще се появят много отделения за удобство и стил.

Мини чантичка за най-стилните. Страстта към малките чантички също не умира. Но тук говорим за наистина малък размер! Тези чантички са истинско въплащение на стил. Те се носят в ръка или с тънка верижка през рамо. И забележете новото – на кръста! Нестандартно дизайнерско решение, което набира популярност и отново е ръководено от чувството за удобство.

Как ще съчетаете обувките с чанта, оставяме на вас. Няма несъвместими неща тази есен, така че опитвайте смели комбинации и се потопете в комфорта на новите модни тенденции!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page