top of page

Модни тенденции за есен-зима 2021/2022г


Липсват ли ви вече новостите от света на модата? Е, погрижили сме се отново да сте в крак с последните тренодове. С настъпването на есента е време да отправим поглед към есенно-зимните колекции и да подновим гардероба си. Времето за плетива, топли пуловери и изящни аксесоари настъпва, затова вижте какво още да подготвите за хладните есенни дни.

Цветове и пъстрота.

Есента не е просто мрачен е скучен сезон, както в първия момент асоциираме. Напротив – тя е време за промени и за пъстри съчетания. Не потискайте настроението си с тъмни цветове, а добавете цветен акцент! Разбира се, няма как да избягаме от класическото сиво, бежово, кафяво, но те могат да се комбинират перфектно с ярки цветове като жълто, лилаво, червено. Тази есен лилавото ще е особено много на почит!

Акцент върху връхната дреха

Както всяка година, отново не е за подценяване връхната дреха, която ще изберем. Заложете на дълги плетени жилетки, когато е студено или на дънково яке за по-топлите дни. Жилетки от плюш набират сила този сезон. Класическите кожени якета или елеци също ще присъстват в гардероба за идните месеци.

Рокля-пуловер - хит за сезона!

Да, точно така. Дългият пуловер от плетиво се превръща в тренди рокля за предстоящите сезони. С подходящ широк колан или пуснат свободно, пуловерът е must have за всяка дама! В съчетание с чорапогащник и боти/ботуши може дори да се превърне в перфектният тоалет за вечеря в ресторант или за парти с приятели!

Кожена пола, здравей!

Ето още нещо, с което задължително трябва да се сдобиете и това е кожената пола. Дори и най-изчистеният и опростен модел ще ви превърне в богиня на модата. Съчетайте с дълго палто и цветна блуза.За любителките на спортно-елегантния стил, предлагаме да се носи с маратонки или кецове. Гарантираме, че няма да останете незабелязани!

Анималистични принтове

Животинските принтове се появяват в есенно-зимните колекции върху палта, пуловери, поли, дори и върху обувки и чанти.Най-актуални ще са леопардовите и змийски принтове, които от край време властват в света на модата. Не се притеснявайте да ги добавите към гардероба си!

Блясък и лукс в света на бижутата

Дрехите са важна част от стайлинга ни, но съвсем не са достатъчни. Как да добавите блясък и изисканост към визията си? Разбира се чрез подходящи бижута! Есен-зима 2021/2022 си има и своите тенденции сред бижутата. Нежни перли, блестящи кристали, мъниста и орнаменти са акцентите за сезона. Ние сме се погрижили за безупречен завършек на визията ви като създадоме колекцията от ръчно изработени гривни от перли, стомана и полускъпоценни камъни FALL in Love 2021.

Е, готови ли сте вече за новия сезон? Колкото и да обичаме лятото, честно казано вече нямаме търпение за новите модни тенденции и да подновим гардероба си! А лошото време ще посрещнем с много цвят, красиви бижута и добро настроение!

Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Дрънкулка, Pinterest

106 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page