top of page

Идеи за маникюр в цвета на 2022 година


Не можем да скрием, че сме повече от влюбени в новия цвят на 2022 година, представен от Pantone. Very Peri е като експлозия от емоция и добро настроение. Нюансите му вдъхновяват и събуждат креативността. Дизайнерите бързо го включиха в колекциите си. Професионалистите в областта на маникюра също не останаха безразлични. И понеже знаем, че темата за ноктите ви е любима, днес ще ви споделим няколко свежи идеи за маникюр в любимите лилави нюанси.

Монохромно покритие

Хубавото на лилавият цвят лак е, че стои еднакво добре на къси и дълги нокти, както и на всякаква форма на плочката. За дамите, които не обичат декорации и предпочитат да са лакирани с един цвят, монохромният вариант е чудесен. Освен това цветът е достатъчно забележителен, така че си е самодостатъчен. Може също да опитате с преливане на различни тонове на лилавото.

Геометрични фигури и рисунки

Лилавото си пасва перфектно в комбинация с бяло. Тези два цвята създават хармония, която си заслужава да изпитате. Смесвайте смело цветовете. Използвайте за основа лилаво и нарисувайте линии и геометрични форми с бяло. Друга идея е да редувате двата цвята на различните нокти. Тази идея е много свежа и подходяща за задаващите се топли дни. Може да видите как изглежда комбинацията от тези два цвята и върху гривната Lilac Kisses, която е част от новата ни пролетна колекция.

Френски маникюр

Няма да пропуснем и класическия френски маникюр – само че с нотка на разнообразие и цвят. Основата отново е светла, но вместо бяла ивица, използвайте лилаво. Идея е и да направите скосена ивица върху половината плочка на нокътя за по-разчупена визия.

Ненатрапчиво лилаво

Възможно е и да сте сред тези, които не си падат по Very Peri в това няма нищо лошо. Ако все пак искате да го добавите към маникюра си по ненатрапчив начин, направете го като рисунка върху един нокът или като детайл. Така няма да изоставате от тенденциите, но и няма да ви се налага да виждате лилаво навсякъде по себе си!

Лилаво в щури комбинации

За най-екстравагантните и смели дами, има много варианти за комбиниране на цветове! Лилаво с искрящо розово, защо не и с жълто! Може да покриете и с брокат за повече блясък. Опитайте и абстрактните рисунки с много цветове. Може да ви прозвучи налудничево, но лилаво, зелено и бяло е нещо, което си струва да се комбинира и сме сигурни, че ще се превърне в един от водещите трендове сред маникюра.

Very Peri определено подтиква към творчество и вдъхновение! Време е да загърбим за известно време класическите и скучни цветове и да се потопим в тази нова лилава вълна.Използвайте идеите, които ви дадохме и се пригответе за атрактивен и свеж маникюр в нюансите на лилавото – комбинирайте, експериментирайте и бъдете в крак с новите тенденции!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

723 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page