top of page

Седмична доза вдъхновение: Задължителните неща в гардероба

Актуализирано: 13.09.2019 г.

"Модата избледнява, стилът е вечен." е казал великият Ив Сен Лоран. Всеки би могъл да се облече в бляскави дрехи, за да го забележат, но елегантността означава да бъдем запомнени. В една от предните статии си говорихме за тенденциите от близкото минало, които този сезон ще бъдат актуални. Днес обаче е ред да си припомним кои са нещата в гардероба ни, които винаги ще ни бъдат от полза.


1. Вечният деним. Разбира се!


Можете ли да преброите случаите, в които ви е било най-лесно и бързо да се пъхнете в чифт удобни дънки? Може би не. Безспорно те са едно от модните попадения на 20 век. А само като си представим, че всъщност първоначално са били предназначени за работно облекло... :) В наши дни съществуват десетки разновидности - изчистени, нарязани, с бродерии, широки и още много други, но според нас едни класически дънки трябва задължително да намерят място в гардероба ни.



2. Бяла тениска и кожено яке


Какво друго, ако не точно тези две дрехи биха били отлично допълнение към дънките? Обличайки изчистена бяла тениска, печелите много възможности. Можете да създадете различни визии, тъй като имате шанса да експериментирате с аксесоарите. А за по-хладното време едно черно кожено яке ще ви бъде верен приятел. Кой каза, че черното не е на мода? :)



3. Класическото зимно палто не е скучно


Е, да, само по тениска през зимата не става. Въпреки задаващата се пролет, няма как да пропуснем факта, че понякога зимните дрехи ни се струват скучни и мрачни. Това обаче може лесно да го избегнете, избирайки връхна дреха в цвят, който да придаде свежа нотка на визията ви. Материите, от които се изработват палтата обикновено са вълнени, което допълнително дава усещане за комфорт и топлина в студените дни.



4. Токчета или кецове? И двете.


Безспорен факт е, че високите токчета придават една изключителна женственост и елегантност. Класически черни или друг цвят, високите обувки са нещо, което всяка дама трябва да има в поне един чифт в гардероба си. За ежедневно носене може би не са най-удачни, но на всеки от нас се е налагало да присъства на важни събития, които изискват елегантно облекло. Интересен факт е, че високите токчета в телесен цвят добавят визуално няколко сантиметра към дължината на кратата ви :)



Не е нужно да избирате дали да бъдете модерни или да сте с удобни обувки. Кецовете винаги ще бъдат номер 1, каквото и да си говорим. Но не какви да е, а бели. Не е случаен фактът, че най-големите марки имат в колекциите си точно такъв тип обувки. Те могат да бъдат не само комфортни, но и изключително актуални и стилни. Белите кецове дават безброй възможности за съчетаване и можете да постигнете както небрежна визия, така и по-елегантен вид благодарение на различните модели.


5. Little Black Dress


Коя е първата асоциация, която ви хрумва, когато чуете "класическа рокля"? Почти сме сигурни, че това е малката черна рокля. Говорейки за елегантност и стил, не можем да я пропуснем като част от задължителните неща в гардероба. Живанши смята, че роклята трябва да следва тялото на една жена, а не тялото да следва формата на роклята. Точно затова има създадено такова голямо разнообразие от модели, които са подходящи за всеки вкус. С тази вечна класика според нас няма да сгрешите в избора си за важно събитие.




6. Накъде без аксесоари?



А накъде без Дрънкулка? През годините сме създавали най-различни модели ръчно изработени бижута, които са ставали абсолютни бест селъри. В последната една година обаче, две Дрънкулки се откроиха изключително много и по мнението на наши клиенти, те са задължителна част от ежедневната им визия. Това са "Give Me My Coffe!" и нейната сестра "Give Me My Latte!".


Друг аксесоар, който винаги е бил много актуален е часовникът. Дори и да сме свикнали да гледаме колко е часът на телефоните си, един стилен часовник няма да остане незабелязан. Хубавото е, че през последните години дизайнерите създават такива, които все повече наподобяват красиви бижута.








Разбира се, най-важното не са дрехите и аксесоарите, а човекът, който ги носи. Не забравяйте, че ако се чувствате уверени и сте в хармония със себе си, околните също ще ви приемат по този начин!

70 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page