top of page

Бързи и ефектни прически за лятото

Актуализирано: 12.06.2020 г.


Вече всички сме на лятна вълна, нали? Няма как да не помислим за перфектния си външен вид, без значение от сезона. Но специално за лятото представителките на нежния пол имат няколко проблема, свързани с косата – времето е влажно, горещо, а в същото време трябва и тя да изглежда добре. Има решение! Днес ще ви предложим няколко варианта за красиви и лесни прически, които можете сами да си направите у дома и то за не повече от 5-10 минутки. Независимо дали косата ви е къса или дълга, права или къдрава, тези идеи ще ви допаднат:



Плитки

Обожаваме плитките, а най-подходящото време за тях е лятото! Небрежни, стегнати, една или две – плитките са перфектното решение за горещите дни. Освен, че ще изглеждате свежо и младежки, ще се чувствате комфортно без излишна коса, залепнала по лицето и тялото! Те са прекрасни за прическа на плажа или когато сме на разходка в града. И още едно предимство - откриват лицето, което ви дава възможност да акцентирате с красиви обеци! Може да разгледате тук нашите предложения за ръчно изработени обеци с кристали Swarovski.



Небрежен кок


Е, как да не споменем и класиката в прическите?! Ние ви препоръчваме да заложите на небрежния кок, разположен високо или ниско, в зависимост от това как го предпочитате. Колкото повече кичури се спускат закачливо, толкова по - ефектна ще е вашата лятна прическа. А една цветна панделка, в актуалтите за сезона тропически принтове, ще ви направи забележителна!


Небрежният кок е подходящ избор както за през деня, така и за купон или разходка вечер. Лятна рокля, messy bun и стилни бижута ще ви направят богиня на летния стил! Тази прическа открива най-женствените части от тялото – шията и раменете. Затова може да изберете колие или комплект от обеци и колие с кристали Swarovski, за да допълните своята вечерна визия.


Небрежна конска опашка

Един вариант на класическата конска опашка, но отново в небрежен стил. Да, лято е все пак! Нека да разчупим стандартите и да бъдем свободни!

За да постигнете тази прическа, първо придайте на косата си обем със сешоар. Забравете за пресите с „вафли“, които вече не са актуални! След това хващате косата си с ластик, без да се стараете да пригладите всеки косъм и без да я пристягате. Може да оставите няколко кичура, които да падат свободно, това ще ви придаде допълнителен чар. А ако разполагате с повече време, направете няколко къдрици по опашката с помощта на маша.


Опашка, вързана ниско на тила на една страна


Лява или дясна, вие избирате. Това е може би най-бързата и лесна прическа от нашите летни предложения, но това не я прави по-малко красива и ефектна. Напротив – в тази прическа има доза романтика, която да допълните със сребърни обеци Light Rose Flowers. Можете да скриете ластика с кичур от косата и да завършите с фиба. Ето още един вариант да разнообразите този вид опашка.


Това са нашите предложения за бързи и ефектни прически през лятото и се надяваме да сме ви били полезни. Можем да обобщим, че всички те са небрежни, но достатъчно секси! Както споменахме и миналия път, сезонът иска от нас да сме дръзки, самоуверени и привлекателни. Затова смело приготвяйте прическите за пет минути, слагайте нова дрешка и излизайте навън да показвате красота и да се наслаждавате на живота!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest, Дрънкулка


75 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page