top of page

Топ аксесоари за сезон пролет/лято 2022


Неведнъж сме говорили за значението на аксесоарите за външния вид. Те са един чудесен начин да освежим или променим визията си. Лятото е сезон, през който можем да си позволим да заложим на разнообразие сред аксесоарите. Не забравяйте, обаче, че е много важно и да умеем да ги съчетаваме с облеклото и повода. Научете от нас кои са най-атрактивните и подходящи аксесоари за лятото.

Чанти с ресни

Любимите на всяка жена чанти, ще бъдат много дръзки и цветни. Дизайнерите предложиха нещо много нестандартно и това са чантите с ресни. Идеята е този аксесоар да бъде акцент на аутфита ви. Много подхождат на ежедневието и стрийтстайлинга, но може да откриете и много подходящи модели за по-изискани събития и вечерни рокли. Освен това не се притеснявайте да заложите на много цветове.

Женствени сандали и пролетни ботуши

Чантата върви ръка за ръка с чифт нови обувки. Ако се чудите на какъв цвят да заложите сред сандалите, няма грешен избор. Дори колкото по-ярки и цветни са обувките, толкова по-добре. Блестящите камъни и връзките продължават да са тренд, така че ако разполагате с такива сандали, смело ги вадете от шкафа. Високите токчета съвсем не са излезнали от мода, затова дамите, които знаят как да се движат грациозно на висок ток, могат да ги добавят и в ежедневния си стайлинг. Интересна новост е завръщането на пролетните и летните ботуши. Разбира се, материите и дизайна не са като тези ботуши, които носихме зимата. Може да откриете и по-различни и разчупени модели като такива с отворени пръсти или покрити с пайети.

Добавете колие

Бижутата са ни слабост и сме щастливи да ви съобщим, че вниманието през пролет/лято 2022 ще бъде насочено към колиетата. На почит са златистите нюанси, както и перлите. Затова сме се погрижили и ние да сме в крак с тенденциите и ви предлагаме два любими модела колиета – Sunrays и Lily of the Valley, което пък е съчетание между речни перли и висулка от седеф.

Шапка и слънчеви очила

Не се колебайте да включите шапка към стайлинга си. С приоритет са моделите с козирка или тези тип bucket hat. Експериментирайте в съчетанието на шапки и тоалет. За слънчевите очила няма какво да кажем повече – знаете, че лятото не минава без тях. Тенденцията, която трябва да следвате при тях е тънката рамка Сред цветовете черното си остава топ, но може да заложите и на цветни рамки или стъкла в синьо, зелено или червено.

Шалчета за глава

Има дни, в които нямаме време да се погрижим за косата си. Летните шалчета са идеални за тези ситуации. Може да го завържете като диадема, да го вплетете в плитка или да го използвате като ластик за конска опашка. Вариантите са много и всички изглеждат забележително. Идеята е просто must have и за плажа!

Светът на аксесоарите и толкова богат, че няма как да ви остави безразлични. Удобни и атрактивни – такива са аксесоарите през летния сезон. Изберете своите любими модели и се радвайте на топлото време!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Дрънкулка, Pinterest

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page