top of page

Panton с поглед към 2021: Ultimate Grey и Illuminating


Ето, че е време да отправим поглед към предстоящата 2021 година и да разберем кои ще са водещите цветове според компанията „Panton“. Класическото синьо беляза 2020 година със своя успокояващ цвят и той бързо се наложи във всички аспекти на модата. Пригответе се сега за нещо различно – уникално съчетание на два цвята, отправящи ни посланието си за оптимизъм и постоянство.

Можем да наречем тези цветове „основно сиво“ и „озаряващо жълто“. Едно уникално добро съчетние, което може да намери приложение навсякъде. Практичност и семплост в избора на сивото, но същевременно оптимизъм и топлина в озаряващия жълт цвят. Тази комбинация е символ на надеждата, позитивизма и човешкия дух. Затова вярваме, че 2021 година ще бъде успешна, спокойна и заредена с положителни емоции!

Несъмнено първото, което ни вълнува е модната индустрия и решението на големите брандове да приложат тази цветова комбинация в колекциите си. Жълтият цвят е обичан от много време и предпочитан от смелите дами, които не се страхуват да привлекат внимание. Обикновено го избираме за лятото, но сега няма да е никаква изненада, ако го включите в гардероба си по всяко време на годината. Може да го изберете за вашата връхна дреха през студените месеци и да заложите на прекрасни летни рокли и комплекти през горещите дни. Не забравяйте, че жълтото се съчетава идеално с десени на точки, райета и флорални мотиви.

Същото се отнася и за сивото, с което обаче не пракалявайте. Съчетайте го със свежи цветове и не се обличайте от глава до пети в сиво. Именно затова „Pantone“ го комбинира с жълто – за да има баланс между двете крайности.

Чудесно решение е да акцентирате на аксесоари в новите тренди цветове. Обувките в ярко жълт цвят не са за изпускане, както и дамските чанти.

Грим и маникюр

На пръв поглед може да ви се стори странно, но приложение на цветовата комбинация има и при грима. Опушени очи с преобладаващо сиво и преливащо се жълто може да изглежда много добре. А в света на маникюра това не е нещо ново. Смело избирайте да съчетавате цветовете или пък да предпочетете единия от тях, взависимост от повода и настроението ви.

Как стоят нещата при бижутата?

Разбира се, ние от Дрънкулка сме се погрижили да имате избор на гривни и обеци в желаните цветове. Предлагаме ви да разгледате нашите ръчно изработени гривни от полускъпоценни камъни. „Sweet Lemonade“ и „Loves me, loves me not“ препоръчваме на любителите на жълтото. Гривна „Аmore“ пък е идеална, ако сте акцентирали достатъчно на друг аксесоар и ви е нужно нещо по-семпло и ненатрапчиво. Обеците ни „Silver Butterflies“ с кристали Swarovski от своя страна са правилен избор за всеки повод, а защо не и за подарък на скъпа приятелка?

Интериорни решения

Може да се изненадате, но жълто-сивата комбинация в интериора е повече от невероятна! Получават се много сполучливи съчетания, които да приложите в дневната или кухнята. Тези цветове ще направят домът ви по-свеж, а пространството да изглежда по-широко и приветливо. Декоративните възглавници в тези цветове , както и завесите, ще направят стаята уютна и „топла“. За спалнята може да изберете сивото като основен цвят, а жълтото да присъства в детайлите – възглавнички, килим, завеса...

Наистина ни очаква много интересна в цветово отношение година! Както видяхте, Ultimate Grey и Illuminating наистана ни носят послание за промяна към нещо по-добро и свежо. Затова нека си пожелаем една прекрасна година и да я посрещнем с много оптимизъм!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Дрънкулка, Pinterest

47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page