top of page

Седмична доза вдъхновение: "Да!" на есенния стайлинг! (Част I)

Актуализирано: 4.10.2019 г.

Безспорен факт е, че температурите навън до преди броени дни бяха летни, но календарът не лъже. Да, септември е. Обичаме лятото и не ни се иска да прибираме банските в гардероба, но трябва да признаем, че и есента има своите безспорни качества. Само се сетете за красивите картини, които природата рисува, ароматната печена тиква и чашата топло какао след дълъг ден, меките пуловери и красивите шалове! Освен това този сезон ни дава огромно поле за експериментиране по отношение на визията ни. Безброй комбинации можем да сътворим с гардероба си, стига да вложим малко фантазия. В първата част на днешната статия ще ви дадем някои идеи как да съчетавате дрехите и аксесоарите, а в във втората част ще си говорим за грима и маникюра в по-хладните дни.


1. Сутрин зима, следобяд лято.


Не, изобщо не е невъзможно. Със сигурност поне веднъж всеки от вас се е чудил кой пуловер да облече сутрин, когато тръгва за работа, а в обедната почивка вече е съжалявал, че не е с къс ръкав. Но нека разгледаме ситуацията от положителната ѝ страна. Това са две визии в едно! Заложете на лека бяла тениска или ефектен топ, съчетайте го с мека жилетка в топъл цвят, която може да свалите по всяко време и готово! За долна част на аутфита бихме ви посъветвали да изберете дънки или панталон в по-тъмен контрастен цвят.


2. Белите кецове се носят през всеки сезон.


В няколко статии по-назад говорихме за задължителните неща, които всяка дама трябва да има в гардероба си. Е, явно не е било напразно, защото се оказва, че дънките, белите кецове и коженото яке могат да ви бъдат незаменими и този сезон. Бързо, удобно и винаги стилно. Разбира се, тук говорим за по-неутрална ежедневна визия, подходяща например за разходка в парка в почивните дни, кафе с приятелки или неделно кино с любим човек. Предимствата тук са, че може да изберете ефектни бижута, които да придадат повече характер.


3. През есента с пола? Абсурд!



Напротив. Изобщо не е нужно да прибирате

полите и роклите на най-горния рафт още с първото преваляване на дъжда. Трябват ви само няколко чифта по-плътни чорапогащници и чифт високи ботуши, след което проблемът е решен. Много често има професии, които изискват официално облекло. При тези обстоятелства ежедневното носене само на панталони би могло да стане скучно, затова не се притеснявайте да разнообразите визията си.



В есенните колекции на повечето марки винаги присъстват рокли, които са от по-плътни материи и са изключитело удобни. За по-хладните дни пък са измислени красивите палта, които никога не излизат от мода и подчертават женствеността. Ако цветове, които предпочитате са по-неутрални, то класическа чанта в ярък цвят и шал с мотиви биха били отличен допълнителен акцент.



4. Бижутата - верните другари.



Есенният сезон е отлично време да експериментирате с някои цветове, които може би досега не сте носили ежедневно. Горчица, бургунди, кобалтово синьо и ултравиолетово са само част от тях. Ако обаче предпочитате класиката като бежово, кафяво и сиво, то значи имате нужда от красиво бижу и ние сме тук, за да помогнем! :) Новите ни колекции ръчно изработените гривни от полускъпоценни камъни, които ние от Дрънкулка ви предлагаме, обикновено винаги се стремим да са цветово съобразени със сезона, за който са предназначени.

За привържениците на класическите цветове със сигурност подходящи биха били моделите "Give Me My Coffee!" и "Hot Chocolate". За по-смелите и обичащи блясъка - задължително погледнете "Honey Apple", както и "Pop Champagne"!


Днес спираме дотук, а следващата седмица очаквайте идеи за грим и маникюр, които ще бъдат актуални през новия сезон.





58 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page