top of page

Дрескод: Коледа!


Коледа е настроение, усещане и магия. Самият празничен дух не е само в деня на Коледа, а е цялата емоция, която ни завладява от ноември, та чак до дългоочаквания ден. Украсата на дома и офиса, търсенето на подаръци, приготвянето на сладки с любимите хора – всичко това допринася за коледното вълшебство. Можем ли да включим Коледа и в нашия стайлинг, без да изглеждаме като съвременна Снежанка или Дядо Коледа? Разбира се, че може! Светът на модата ни предлага много ненатрапчиви и приятни начини да се „облчем“ с коледна магия. Изборът на празничен маникюр, топъл пуловер с коледни мотиви, а дори и бижута, са само част от елементите, на които да заложите. Време е за дрескод: Коледа!

Коледа в облеклото

Разбира се, първото, за което се сещаме са топлите и уютни коледни пуловери. Отличен избор за добро настроние удома или навън. Материята е изключително важна, не само щампата или орнаментите по дрехата. Допирът до пуловера трябва да ни създава топлина и да ни обгръща с комфорт – точно какъвто е и самият празник. Съчетайте със семпло едноцветно клинче или с изчистени слим модел дънки. Има и вариант, в който да се насочим към плътни клинове с коледни мотиви. Те са изключително топли и удобни, но не ви съветваме да сте от глава до пети облечени в Коледа, така че вариантът е да изберете пуловер или блузка, които не са тематични. Нека да има баланс ( знаем, че балансът, при нас жените, е особено важен във всяка една сфера!).

Аксесоари за повода

Разбира се, ето ги и любимите ни аксесоари и бижута! Шаловете и ръкавиците са задължителни за зимното време, освен за красота, те предпазват кожа ни от пряк допир със студа. А защо да не ги превърнем и в празничен акцент? Снежинки, снежни човеци и елхи – спокойно може да се насочите към тях за елемент, който да краси вашите аксесоари. Ако пък не може да намерите такъв модел, предлагаме ви един много практичен, но забележим аксесоар и това са брошките. Хубавото при тях е, че в момента, в който вече не ви е до коледно настроение, просто може да ги приберете за следващата година. Брошка може да добавите и към зимната си барета, която е водещ тренд тази зима.

За бижутата сме се погрижили, както винаги да са в унисон с празника и тенденциите.

В новата ни коледна колекция Crystal Chistmas може да откриете ръчно изработена гривна за всеки вкус – от елегантни до закачливи модели. Не забравяйте, че изборът на бижута е ключов за излъчването на дамите, а нашите гривни са изработени от естествени камъни, които отключват и подхранват женската енергия.

Оригинален коледен маникюр

Коледа е идеална възможност да се поглезим с по-нестандартен и блестящ маникюр. Разбира се, класическите празнични цветове в червено, зелено, златно и сребристо си остават топ в класацията. Актуалният за сезона нежно розов цвят също е прекрасен избор за коледния ви маникюр, особено ако не се падате много по до тук изброените дръзки варианти. Декорацията е направо задължителна за всеки празничен маникюр, така че дори да не е на всеки нокът, не пропускайте да добавите снежинки, еленчета, Дядо Коледа или камбанки. Сложете блясък...много блясък! Кое друго време от годината позволява толкова много брокат? Нека да се възползваме. Закачливи надписи като „Хо-хо“ също са интересно предложение. Дайте воля на момиченцето във себе си!

Коледните и новогодишни празници са толкова специален период от годината! Това е времето, в което можем да мечтаем, да развихряме въображението си и да създаваме вълшебства. Не се ограничавайте, а пуснете коледния дух и в стайлинга си. Ще ви хареса!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Envato.com, Дрънкулка

23 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page