top of page
Снимка на автораСофия Нанева

Да подготвим коледните подаръци отрано!

Един от най-светлите и обичани празници в годината наближава! Няма как вече да не усещате онзи познат коледен дух, който постепенно започва да ни превзема. Дали ще бъде, докато посещаваме близкия супермаркет или докато следим новостите в социалните мрежи, празничното настроение се прокрадва малко по малко в съзнанието ни. Разбира се, какво е Коледа без подаръци, с които да зарадваме любимите си хора?

Подаръкът не е в основата на този прекрасен празник, но да си признаем, няма как да минем без него. Дори да е нещо съвсем дребно, това е знак на уважение и обич към човека, за когото е предназначено. За да не изпадате в паника в последния момент и да може да се насладите на празничния дух максимално, нашият съвет е да започнете отсега с подготовката на подаръците. Факт е, че магазините вече са заредени достатъчно със стока, пълно е с играчки и украса – защо да не се възползваме?

Повечето хора оставят това за последния момент и освен, че са принудени да чакат с часове на дълги опашки, е много вероятно и любимите им продукти да са вече изчерпани. Затова не се бавете, а вижте нашите идеи за избор на перфектния коледен подарък!

Направете си план

Първо си направете списък с хората, които искате да зарадвате за празника. Така няма риск да пропуснете някой в суматохата, която винаги съпътства дните преди Коледа. След това си изгответе примерен бюджет, с който да разполагате. Това също е много важно, тъй като в противен случай има вероятност да похарчите твърде много. Да не забравяме, че не стойността, а самият жест е най-важен!

Опаковайте с любов!

Опаковката не е от значение – тя е от огромно значение за вашия коледен подарък! Изключително важно е как ще поднесете подаръците. Това говори много за старанието и вниманието, което сте отделили, за да направите нещо от сърце. Няма как подарък в обикновен найлонов плик да остави празнично настроение в човек. Затова се заредете с красиви кутии, празнична хартия или просто заложете на оригинални коледни опаковки, още при избора на подарък! Всяка една от нашите коледни ръчно изработени гривни от колекцията All about Christmas, ще пристигне при вас в оригинална коледна опаковка! Така ще спестите и време от това да опаковате сами!

Имате възможност и да добавите ръчно изработена картичка към подаръка си. Ние сме се погрижили за всичко, вие само избирате и подарявате с любов!

Пазаруване онлайн

Още една причина да помислите за подаръци отсега е, ако сте решили да ги поръчате онлайн. Несъмнено пазаруването по този начин е удобно, лесно, не се редите на опашки и ви доставят желаните неща до вратата. Но... не разчитайте, че всичко може да се случи на следващия ден. Понякога се налага да почакате повече от желаното време, докато подаръкът пристигне при вас. А покрай празниците куриерските фирми са много натоварени и не винаги успяват да изпълнят поръчките, както обикновено. А ако залагате на подаръци ръчна изработка, трябва да предвидите, че е необходимо и време за изготвяне на артикула.

Възползвайте се от черния петък

Много добра идея е отсега да закупите подаръци и то на достъпни цени. Както знаете, за официален Черен петък тази година е обявен 27.11. Така че, тогава е идеално време да обиколите моловете, базарите и интернет пространството. Ние също ще се включим в кампанията, затова не пропускайте да си изберете бижута с отстъпка, ако използвате код FRIDAY20!

Както виждате, има много начини да избегнем стреса от предпразничното пазаруване и да се отдадем на повече семейни моменти и спокойствие в дните преди Коледа. Просто трябва да бъдем организирани и добре подготвени отрано. Избирайте практично и със сърце, опаковайте с любов и креативност! Така ще очаквате с още по-голямо нетърпение да дойде моментът, в който ще поднесете своите прекрасни изненади на близките си хора!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Дрънкулка, Google, Pinterest

57 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page