top of page

Пръв приятел на Дрънкулка и човекът, на когото звъним при технически проблеми, свързани с всичко дрго, но не и с гривните ни от естествени камъни и останалите бижута!

Юлиян Маринов - човекът, който прави така, че нашите предложения да стигнат до вас по най-добрия начин, проучва пазара и ни предоставя нужната информация.

Юлиян всъщност е фотограф, който попадайки в Испания преди години, бяга от зоната си на комфорт и към днешна дата има най-големия YouTube канал, свързан с фотография, не само в Испания, но и в цяла Латинска Америка. Освен това е и горд притежател на сребърен бутон.

Юлиян - дрънкулка гривни от естествени каъни - маркетинг консултант
Юлиян drankulka дрънкулка екип

„След като останах без работа по време на икономическата криза в Испания, реших да се впусна в едно приключение, което промени изцяло живота и възгледите ми. С последните си пари купих нисък клас фотоапарат и започнах да се уча от тези, които диктуват тенденциите в индустрията. В същото време реших да споделям периодично всичко, което научавам на мой си език в YouTube, което дори ми помогна сам да разбера по-добре всичко.“

bottom of page