top of page

МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Дрънкулка е марка за ръчно изработени бижута. В първото по рода си мобилно приложение можеш да създадеш уникални модели гривни от естествени камъни. Използвайки различни видове полускъпоценни камъни, мъниста от рисуван порцелан, висулки и твоето въображение, можеш да създадеш дизайни, а екипът на Drankulka ще подготви и изпрати готовите ръчно изработени бижута. В приложението можеш да създадеш гривни от естествени камъни, спрямо твоите предпочитания за зодия, цвят или според значението на полускъпоценните камъни.

 

Drankulka ти предоставя един лесен, забавен и бърз начин да използваш дизайнерските си умения и да моделираш мечтаните ръчно изработени гривни. Процесът за работа с приложението е удобен и лесен. Трябва да избереш размера на своята гривна, след това, използвайки менюто за елементи, да създадеш дизайн. Последната стъпка е да попълниш детайли за поръчката си и да я изпратиш на нашия екип. В кратък срок ние ще се свържем с теб и благодарение на нашите сътрудници, ще получиш ръчно изработеното бижу.

Приложението Drankulka ти предлага:

– интерактивен туториал, с който да опознаеш приложението;
– меню „Помощ“, откъдето можеш да стартираш туториала отново, да разбереш как да измериш размера гривна, който ти е нужен и как се осъществява доставката на ръчно изработените бижута;
– удобен потребителски интерфейс, с който бързо и лесно създаваш и поръчваш страхотен нов аксесоар;
– възможност да поръчаш уникална ръчно израбетона гривна за себе си или да зарадваш близък човек;
– можеш да създадеш бижу, изцяло моделирано според зодия, цвят или значение на скъпоценните камъни;
– възможност да последваш Drankulka в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Екипът на Drankulka ти благодари, че използваш приложението!

bottom of page