top of page

Седмична доза вдъхновение: Тренди идеи за твоята есен


Есенната атмосфера вече се усеща. Температурите навън постепенно започнаха да падат, все по-често виждаме пъстри листа по дърветата, а децата събират падналите кестени. Сигурни сме, че сте се погрижили за гардероба си, следвайки тенденциите, за които наскоро говорихме. Какво още обаче ни е нужно за да бъдем тренди тази есен? Естествено, само дрехите не са достатъчни, за да се потопим изцяло в есенната вълна. Ето нашите идеи за безупречен външен вид и настроение!

Превземете пясъчните и кафяви нюанси

Кафявото си остава един от любимите трендове за есента, понеже е нежен, топъл и ненатрапчив цвят. А хубавото е, че може да присъства както в палтото, така и в акесесоарите ни. Не прекалявайте и не се обличайте целите в пясъчни тонове, но ви препоръчваме да имате по себе си поне един акцен в този нюанс.

Намерете си любим пуловер

Нима есента е възможна без любим пуловер, който винаги ни е под ръка, когато се чудим какво да облечем? Всяка дама трябва да се зареди с това „бижу“ в гардероба си за този сезон. Нека да е нещо, в което се чувствате максимално комфортно и спокойно, а в същото време можете да си позволите да го съчетавате с почти всичко в ежедневието си.

Лесни за поддръжка прически

Не може да не се съгласите, че есента не е от най-благосклонните към косите ни сезони. Сутрешните мъгли, влагата, честите дъждове са кошмар за всяка дама, която е привела току-що косата си в красив вид. Случвало ли ви се е да тръгнете от вкъщи с една прическа и да пристигнете до работа с друга? Не си причинявайте излишни нерви и заложете на по-обикновените и непретенциозни прически, които бързо могат да бъдат поправени с гребен или ластик. Конската опашка е чудесен избор за ежедневието. Няма опасност косата да ви гъделичка в лицето или да развали своя вид. А ако това се случи, лесно може да направите нова опашка, стига да разполагате с гребен в дамската чанта. Друг вариан е бретон в стил от 70-те. Отдавна мина времето, когато трябваше да бъде идеално изправен. Много от блогърките и знаменитостите също избраха свободно падащия бретон с по-дълги странични краища и ни показаха, че наистина можем да изглеждаме страхотно по този начин.

Богиня на аксесоарите

Сега идва истинското време на аксесоарите! Шалове, шапки, обеци, гривни, обувки... имате възможност за избор! Разбира се, шапката и шалът са аксесоар за навън, а свалите ли ги, се появяват на показ и бижутата, които сте избрали. Така няма опасност да сте семпли и незабележими нито на разходка, нито на работа или в кафенето на среща с приятели. Избирайте бижута, които лесно да съчетавате с всякакви дрехи и цветове. Новото ни предложение сред гривните е ръчно изработената гривна „Kate, която е подходяща за представителите на всички зодии, защото съчетава в себе си полускъпоценните камъни Ахат, Жадеит и Планински кристал. А ето тук може да разгледате и останалите ни нови предложения за гривни този сезон.

Не забравяйте манкюра!

Разбира се, че е важно за една жена да има красив и поддържан маникюр. За щастие в днешно време дори и най-заетите дами могат да се погрижат за това, като се доверят на професионалист. А за любителките на маникюра в домашни условия, ще бъде още по-интересно предизвикателство да разберат, че тази есен ще са на мода рисунките и щампите по ноктите. За предпочитане са топлите цветове и телесни нюанси, но украсени например с рисунка на лисички. Не се тревожете – ако не си падате по рисуването има и друг вариант - много брокат или моделиране с цветя и листа!

Оказва се, че есента не е никак скучна и ни предлага възможности за много модни решения! А в моментите, когато времето е лошо и не ви е до излизане и мода, просто може да останете удома с чаша топъл чай и... отново любимия пуловер. Ето затова есента е толкова пъстра и прекрасна – позволява ни да бъдем себе си и в същото време ни дава достатъчно свобода откъм идеи за да изглеждаме страхотно!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Дрънкулка, Pinterest

64 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page