top of page

Седмична доза вдъхновение: Със стил на плажа!

Тази година лятото ни изненада с неприятен спад на температурите през юли, но ако синоптиците са прави, то още от следващата седмица живакът ще скочи нагоре отново. Затова каква по-подходяща статия от такава на плажна тематика? :) Днес ще си говорим за това как да бъдем красиви и стилни, но и същевременно защитени по време на почивката си, независимо каква дестинация сме избрали.


1. Няма нищо по-красиво от здравата и сияйна кожа.


Първото нещо, което според нас със сигурност трябва да приготвите в багажа си е слънцезащитата. На пазара има огромно разнообразие от продукти на различни марки в различен ценови клас. Те са не само за тяло, но и за лице, устни и коса. Съветът ни е да заложите на лосион или спрей, които да бъдат поне с фактор 30. Както знаете, през последните години слънчевите лъчи са доста силни, което може да причини неприятни изгаряния, особено ако сте със светла и чувствителна кожа. Не забравяйте, че трябва да подновявате нанасянето на продуктите след всяко влизане във водата!


2. Хидратацията е задължителна!



Прекарвайки няколко часа на слънце, определено ще имате нужда от достатъчно количество вода и нещо свежо за хапване. Кутия с пресни плодове в хладилната чанта би била чудесна идея. Всички знаем, че често на плажа хората посягат към ледените фрапета, алкохолните коктейли или студената бира, но ние не препоръчваме тези напитки. Алкохолът и кофеинът водят до дехидратация на организма и е възможно да се сдобиете с главоболие и други не особено приятни усещания, които със сиурност не искате по време на почивката си. Затова отложете коктейлите за вечерната разходка и се заредете с бутилка добре охладена вода!


3. Удобен бански и още по-удобни бижута.


Всяка година тенденциите при банските костюми се менят, но това, което никога не излиза от мода е удобството. Независимо дали предпочитате цял бански или с отделни части, то изберете такъв, в който да се чувствате комфортно и е изработен от материя, която съхне бързо. В момента са много актуални плетените шапки и чанти, а хубавото тук е, че те са в неутрални цветове и лесно могат да бъдат съчетани с всякакви цветове плажен аутфит.



По отношение на аксесоарите, които ще вземете с вас на плажа, ние ви съветваме да не бъдат твърде тежки и обемисти. Разгледайте нашите ръчно изработени талисмани и колиета с кристали "Сваровски", които са с напълно водоустойчива ваксова корда и сребърни елементи. Предимството им е, че може да не ги сваляте дори и при влизане в морето, тъй като няма да се повлияят от водата.


4. Хавлия и пояс за ядене?!



Не, не наистина. Но признаваме, че в последно време индустрията на азиатския континент е особено креативна по отношение на плажните хавлии и надуваеми аксесоари. Докато фламингото и еднорогът още от миналото лято владеят плажовете, то тази година много актуални станаха и всякакви видове понички, сладкиши, пици и сладоледи под формата на пояси и дюшеци. Тотален хит при хавлиите пък са плодовите мотиви. Иначе казано - можем да си носим вкусни неща на плажа :)


Надяваме се, че тази статия е била интересна и полезна за вас, така че вадете куфарите и не забравяйте да сложите вътре доброто си настроение за едно незабравимо лято! :)









26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page