top of page

Седмична доза вдъхновение: Плажна мода 2021


Отново сме на морска и отпускарска тематика и няма как да не е така, щом лятото е в разгара си! Всички се вълнуваме от настоящата или предстоящата ни почивка на морския бряг. Няма да пропуснем да ви бъдем полезни с най-новите трендове и да ви дадем съвети как да постигнете зашеметяваща визия на плажа. Освен за банските костюми, ще си поговорим като цяло за плажната мода през 2021 година.

Трендове сред банските костюми

Разбира се, започваме с това, което е най-важно за лятната ни почивка - банският. Какво да изберем като цветове и принтове тази година? Ако обичате едноцветни бански, то нека да бъдат в ярък или неонов цвят. Но ако решите да заложите на принтове и форми, не пропускайте да се сдобиете с чифт, който е с тропически елементи.

Палмови листа и екзотичните цветя са особно актуални това лято. Животинските принтове също няма да останат пренебрегнати и отново са на мода.

Тренд номер едно сред банските костюми са декоративните елементи. Дантели, воали, декоративни презрамки, камъчета, кристали... Ако изберете и крещящ цвят, определено сте оцелили десетката!

Все пак, в случай, че не си падате по толкова забележимите модели бански, има нещо актуално и за вас! Геометричните мотиви също са сред трендовете за 2021 година. Може да изберете и модел, който е с ненатрапчиви прорези.

Плажни туники и рокли

Не по-малко важно е с какво ще стигнете до плажа. Наш абсолютен фаворит са плажните туники (парео), които са удобни и актуални! Пареото внася допълнителен чар към плажната визия, освен това е много практичен избор, защото осигурява максимален комфорт. Как да изберете подходящата плажна туника?

Препоръчваме да заложите на къса дължина над коляното. Тя не само изглежда стилно, но и подчертава слънчевия загар. Актуални за 2021г. са туниките тип пончо и тези с V – образно деколте. Както и при банските, властващи ще са ярките цветове. Друг интересен тренд са туниките от плетиво.

Какви бижута да изберем?

Първо ще започнем с това какво да НЕ носите и това са прекалено масивни гривни и колиета. Изберете такива, които ще са ви удобни и ще се впишат в плажната ви визия. Заложете на мъниста и морски елементи.

Богат избор от такива гривни ще намерите в лятната ни колекция за 2021 година. Може да избирате смело цветни бижута, които през другото време от годината не сте си позволили, като например гривна Summer in France. Дизайнерите смело акцентират на обеците в плажната мода за 2021 година и те могат да бъдат обемни, с добавени отново морски елементи.

Лятната шапка е другият must have аксесоар, с който трябва да се сдобиете.

Това лято може да избирате от класически модели с широка периферия до спортни с козирка, които могат да се носят не само на плажа, но и в ежедневието, ако сте любители на спортния стил. Не обичате да носите шапка? Ето и модно решение за вас – копринени тюрбани и шалове.

Коприненият шал за глава става все по-актуален, освен това придава голяма доза стил. И при тях преобладават ярките цветове и трипически принтове, а шалът може да оформите, както на вас ви харесва и ви е удобно.

Плажната мода винаги е била толкова пъстра и свежа! Дава ни голяма доза разнообразие и свобода. Надяваме се да сте открили своето модно вдъхновение и да се чувствате като богини на плажа!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Дрънкулка, Pinterest

25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page