top of page

Седмична доза вдъхновение: Идеи за пролетния гардероб

Със сигурност не можем да отречем, че тази зима беше изключително благосклонна по отношение на температурите, но въпреки това истинската пролет тепърва предстои и трябва да сме заредени с нови идеи за цялостната ни визия. Именно поради тази причина днес ще ви дадем няколко идеи за нови покупки, които да намерят място в гардероба.


Този сезон дизайнерите отново залагат на женствената и дръзка визия. Ефирните и полупрозрачни материи, смелите деколтета и пъстрите принтове ще бъдат абсолютен хит.


Съвсем очаквано класическото синьо и неговите нюанси са силно застъпени в актуалните колекции. Разбира се, че не е задължително да се облечете в цвета на годината от глава до пети, но залагайки на него в една част от аутфита си или само като елемент, несъмнено ще бъдете в крак с модата.



При облеклото, подходящо за делова среда, трябва да се подготвите за изненади! Голям хит тази година ще бъдат елегантните костюми с разчупена и дори неочаквана визия - официални къси панталони, провокативни елементи и нестандартни кройки. Вероятно понятието "официални къси панталони" само по себе си изобщо не звучи приемливо за доста хора, но кои сме ние, та да се месим в решеията на световните дизайнери? :)



Друг актуален тренд ще бъдат флоралните принтове. Цветята присъстваха на модния подиум и миналата пролет, но това не ги прави по-малко актуални и тази година. Те са нежни, елегантни и подходящи както за ежедневието, така и за по-официални поводи. Освен това несъмнено носят огромна доза свежо настроение, което е задължително за предстоящия сезон.



И като заговорихме за ежедневна визия, тук нещата не са по-различни. Повече кожа на показ, женствени кройки, прозрачни топове и деним. Особено вълнуващ е фактът, че дънките за поредна година ще бъдат част от топ трендовете, а те са онази част от гардероба ни, която позволява безброй варианти за комбинации и експерименти.


Надяваме се, че тази статия ще ви вдъхнови за един пролетен шопинг, който да си подарите в най-скоро време! :) Ако това е така, ще се радваме да я споделите!

30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page