top of page

Седмична доза вдъхновение: Време е за лято 2021! Какво ще носим през следващия сезон?

Усмихнете се, защото най-слънчевият и любим на мнозина от нас сезон се задава! Лято 2021г. е съвсем близо и това означава, че е време да обърнем поглед към новостите, които предстоят в света на модата.

Докато пролетта винаги е романтична и очарователна със своите пъстри цветове, то лятото винаги е готово да ни накара да провокираме и да надминем себе си. Смело, дръзко и преди всичко пълно с много настроение обещава да е това лято. Вижте сами на какво е добре да заложите и какви тренди съчетания да подготвите.

Много къси шорти

Скъсете дължината, колкото е възможно повече! Микрошортите ще са на мода това лято. Откъм материя може да избирате, но особено актуални са тези от меко трико. Цветовата гама също е много пъстра и има за всеки вкус по нещо. Добри варианти за съчетание с шорти са свободните тениски или късите топове.

Ниска талия

Съвсем неочаквано, но от последните модни дефилета на топ дизайнерите, стана ясно, че ниската талия отново се завръща. Тези от нас, които си спомнят за далечната 2000 година, с усмивка могат да потвърдят как този тренд беше завлядял всички. След това упорито вървяхме към все по-висока талия на панталоните и дънките, докато сега отново скъсяваме! Препоръката на дизайнерите е да се съчетаят такива поли и панталони с къс топ и е важно да извадим на показ пресата. Затова, ако още не сте, стягайте коремчетата за лятото!

Властващият цвят

Разбира се, цветовете за годината ultimate grey и illuminating остават актуални и през лятото. На хоризонта обаче се появява още един харизматичен цвят, който просто е задължително да включим в летния си гардероб и това е лавандуловото лилаво. Преврънало се в любим цвят на много инфлуенсъри, лавандуловото привлича погледите, дава самочувствие и освен това лесно се съчетава с цветове като бежово и бяло. Конкурент на лилавото е нежно розовото, предпочитано за панталон, рокля или дори сет. Може да съчетаете с ръчно изработените ни гривни от полускъпоценни камъни в тези нюанси - „Pink Me Up!“ и „Flamingo Mood“, специално създадени от нас за добро лятно настроение!

Рокли с изрязана талия

Интересно и нестандартно решение за подчертаване на талията са роклите с прорези. Може да изберете рокля, изрязана отстрани на талията или такава, която показва коремчето или гърба ви. Заложете на дълга лятна рокля, защото акцентът ще падне именно на талията.

Кристали и пайети

Противно на мнението, че бляскавите кристали и пайети подхождат само на парти рокля, дизайнерите създадоха ежедневни тоалети с блясък. Дали ще отидете на разходка в парка или на работа, не се притеснявайте да добавите кристали към облеклото си.

Очертава се наистина различно и вълнуващо лято! Както и други години, отново ще има много какво да покажем и какво да се види. Подберете най-доброто за вашата визия! Възползвайте се от новите идеи и трендове, за да раздвижите стайлинга си и да се насладите максимално на предстоящите горещи дни.


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Дрънкулка, Pinterest

Последни публикации

Виж всички
bottom of page