top of page

С аромат на Коледа и уют!


Края на ноември е и наближава най-обичаното време от годината! Ако коледният дух още не ви е завладял, в тази статия сме се погрижили да променим това. Да не забравяме, че Коледа е не просто празник, а цялата емоция покрай приготовлението и очакването на този светъл ден! Това е времето, когато ухае на канела и джинджифилови сладки, а често си тананикаме коледни песни, без дори да усетим! Предлагаме ви няколко идеи за създаване на уютна и празнична атмосфера у дома, а и не само...

Време е за украса!

Украсата е първата и най-важна стъпка към коледното настроение, така че... започнете с нея! Както всяка година, тази също има определени тенденции в декорацията. Преобладаващ ще е белият цвят, така че може да се ориентирате и към избора на елхичка в бял цвят. Пастелните цветове са актуални сред декорацията, особено нежно розовото , перлено сивото и светло синьото. За тези, които не обичат да изневеряват на класическите коледни цветове, златното е много добър вариант за избор. Класическата коледна елха в златиста украса съвсем не е остаряла. Може да отправите и поглед към кашоните със стари стъклени играчки, защото стъклото ще е тренд тази Коледа. Ако пък не разполагате със стъклени играчки от миналото, пазарът днес е пълен с богат избот от най-различни такива.

Декоративните подаръчета под елхата също допринасят за уюта у дома и са много подходящи за вашата коледна декорация.

Коледни чорапчета

Ето още нещо, което може да допринесе за коледното ви настроение и домашен уют. Коледните чорапчета са толкова приказни! Камината е класика за място, на което да ги поставите, но е напълно възможно и да нямате такава удома. Затова ето няколко варианта къде може да разположите коледните чорапчета - на закачалките в коридора, на дръжките на мебели във всекидневната или някъде покрай кухненския плот.

Вкусна и ароматна Коледа

Уханието на коледни сладки се носи през целия декември! Затова запрятайте ръкави и се развихрете в кухнята! Приготвянето на коледни сладки е едно приятно занимание, в което може да участва цялото семейство и така да си създадете празнично настроение и да прекарате приятно времето си заедно. Не е важен дори крайният резултат, а самата дейност и ароматът на канела и портокалови корички, който ще изпълни жилището ви.

Коледно настроение и във вашия стил

Разбира се, Коледа е не само в украсата и в интериора, но и в нас самите. Коледните мотиви в маникюра, облеклото и бижутата са прекрасен начин да не ви напуска празничното настроение, независимо дали сте удома или на работа. Разгледайте и нашата коледна колекция от ръчно изработени бижута, с които ще заблестите – Christmas Wish 2021.

Не забравяйте и приятните коледни пуловери, както и меките чорапки със снежни човеци и елени! Няма по-добър начин да ви обземе коледния дух!

Избор на подаръци

Не е никак рано да започнете да се оглеждате за подходящ подарък за вашите приятели и близки! Изборът на подаръци не трябва да се превръща в досадно задължение, в което се впускате в последния момент, а може да бъде нещо приятно, което е част от приготовленията за Коледа! А ако не си падате особено много по опаковането и обикалянето по магазините, нашите коледни подаръчни кутии идват на помощ! С тях може да зарадвате приятелка или любимата жена, а ние сме се погрижили за всичко останало.

Вече чувате ли коледните звънчета? Със сигурност на нас вече ни е празнично и се надяваме да сме пренесли това настроение и при вас! Използвайте това приказно време от годината максимално, за да си създадете приятни моменти с близките хора и незабравими спомени от коледните празници!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest, Дрънкулка


87 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page