top of page

Пролет в душите и в модата: топ тенденции за новия сезон


Тенденциите в света на модата за пролет/лято 2022 година ще донесат нотки на оптимизъм и радост. Благодарение на дрехите, бижутата и аксесоарите можем да разчупим ежедневието в тези не толкова приятни времена, в които бяхме попаднали. В крайна сметка, трябва сами да си създадем усещане за оптимизъм и празнично настроение, нали така? За това ще ни помогнат ярките и свежи цветове , които ще диктуват модата тази пролет, както и смели детайли като пера, пайети и кристали! Останете до край с тази статия, за да научите всички новости за тенденциите тази пролет.

Ключовите цветове за сезона

Цветовете за пролет/лято 2022 могат да бъдат описани като ярки, запомнящи се и ослепителни! Разбира се, водещо за година е лилавото! В предишната статия ви поговорихме подробно за цвета на Pantone за 2022 година , затова днес няма да му обръщаме специално внимание. Който е пропуснал, може да прочете статията тук .

Индигово синьото е още един от водещите цветове за сезона. Създава усещане за дълбочина, изразителност и напомня за безкрайността на океана.Може да се съчетава успешно с по-неутрални цветове и нюанси или да се носи самостоятелно, отново е достатъчно привличащо погледа.

Зелено – този цвят е естествен и ни доближава до природата, успокоява сетивата и се допълва перфектно с флорални акценти.

Искрящо оранжево и жълто – цветове, които ще се харесат както на жените, така и на мъжете. Толкова зареждащ и изпълващ с енергия цвят! Определено е подходящ за по-екстравагантните и смели хора. Жълтото може да се съчетае със сиво или бебешко розово. Опитайте!

Водещи тенденции в облеклото

Къси дължини и високи токчета – как ви звучи? Това, което се забелязва в колекциите на дизайнерите за предстоящия сезон е присъствието на минижупа. Така че, дами, не се притеснявайте да извадите късите поли! В света на обувките пък се забелязва как платформите и токчетата нарастват с всеки сезон и ето, че сега ще се наложи да се научим да ходим с екстремно високи обувки. Разбира се, ако аутфитът позволява.

Пера и пайети – всичко, което е по вас като облекло, може да бъде покрито с пера и пайети. Да, правилно прочетохте. С пера може да бъде декорирана не само парти роклята ви, но и панталон, блуза, сако... дори и аксесоарите ви. А пайетите и кристалите ще ви накарат да се чувствате като истинска богиня.

Бижутата, с които ще разцъфнете!

Ръчно изработените бижута ще са особено актуални и тази година. Ние от Дрънкулка сме се погрижили за пролетното ви приповдигнато настроение с новата ни колекция цветни и свежи бижута. Вдъхновени от цветовета на годината, създадоме модели, които да добавите към ежедневния си или парти тоалет. Няма да крием, че гривната ни от полускъпоценни камъни Lilac Kisses ни е просто любима и е подходяща за всяка дама, която иска да се потопи в цветовете на 2022 година. А ако сте почитателка на колиетата, имаме и атрактивни предложения за вас – Sunrays и Lily of the Valley. Съчетават се перфектно с по-небрежна или пък елегантна визия. Подходящи за всеки повод и настроение!

Пролетта вече се усеща като настроение навсякъде – и в душите и в модните решения...Толкова се вълнуваме, че слънчевите лъчи стават все повече и настроението се покачва! Нека през новия сезон да бъдем атрактивни, блестящи и изпълнени с оптимизъм, каквито ще са и водещите тенценции в света на модата.


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки:Pinterest, Дрънкулка

15 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page