top of page

Посрещни пролетта уверена и стилна

Да кажем „Добре дошла“ на така чаканата и любима пролет! Идва времето за промени, в което ставаме по-освободени, с видимо по-добро настроение и искаме да разчупим сивото ежедневие. Ако не сте подновили гардероба си все още за сезона, то със сигурност вече започвате да мислите в тази насока. Ние ще ви помогнем в избора на най-добрите съчетания за пролетта и не само – подбрали сме няколко идеи за това как да изглеждате стилни и уверени в избора и красотата си!

1. Преди всичко се чувствай удобно!

Модата е нещо много хубаво, но не винаги отговаря на нашето настроение и същност. Не се насилвайте да носите винаги модели и цветове, които са актуални за сезона, ако това не ви кара да се чувствате комфортно. Вместо това проучете добре всички тенденции за пролетта и се спрете на тези, които ви допадат. Все пак не допускайте и да станете роб на тъмните и скучни дрехи – нали посрещаме нов и свеж сезон! Широките панталони и нежните материи са изключително тренди, а освен това ще ви осигурят удобство и ще ви накарат да изглеждате стилно, така че защо не заложите на тях?

2. Добави чифт слънчеви очила.

Винаги е добра идея изборът на слънчеви очила (е, има някои изключения). Става ли въпрос за ежедневие и стил в едно, то този аксесоар е номер едно! Освен всичко друго, създават увереност и могат да се съчетават с всеки тоалет. Да не говорим колко добър помощник са в случаите, когато нямате време за грим, а искате да изглеждате добре. Забелязали ли сте, че слънчевите очила са любим аксесоар на знаменитостите? И изглеждат винаги така уверени в себе си!

3. Щипка блясък за елегантно усещане

Запомнете - малко блясък винаги носи усещане за елегантност. Този блясък може да бъде благодарение на облеклото, аксесоарите или бижутата ви – не прекалявайте обаче с него! Нека да бъде загатнат ненатрапчиво и само върху един елемент. Новата ни пролетна колекция Magic & Glow е създадена, за да ви даде точната доза блясък и увереност. Може да изберете колие, както и да съчетаете гривна с обеци от полускъпоценни камъни.

4. Прическа, която да ви носи самочувствие.

Да, не е за вярване, но много жени не харесват косата си, а не правят нищо по въпроса, за да я променят. Понякога имаме нужда от промяна, за да се почувстваме добре. Прекалено дългото еднообразие убива чара на всяко едно нещо. Затова, ако от години не сте опитвали промяна, време е за такава. Сменете цвета или дължината на косата си с такива, които биха ви паснали.

5. Уверени с всяка една част на тялото си.

Не само стайлингът е отговорен за нашата увереност. Тя трябва да идва отвътре и да си личи с всяко едно наше движение или поглед. Психолозите съветват да държим гърба и раменете си изправени – така не се „смачкваме“, а демонстрираме самочувствие. Когато говорите с някого, гледайте го в очите – това също е признак на смелост и увереност в собствените възможности и качества. И не на последно място по важност е походката. Уверените хора не се страхуват, че всички погледи са приковани в тях. Движете се така, сякаш светът е ваш подиум, а вие сте облечени от глава до пети в добро настроение и увереност.

Предполагаме, че всички вече са готови да се насладят на пролетта без притеснение. Всичко, което ви е необходимо е достатъчна доза самочувствие, дрехи, в които да се чувствате удобно и правилно подбрани аксесоари, които да носят настроение и послание за смелост!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page