top of page

Перфектният маникюр за пролет-лято 2021


Перфектният маникюр е една от визитните картички на всяка жена. Добре поддържаните нокти се забелязват отдалеч – когато се запознаваме с някого, когато пазаруваме в супермаркета и дори на снимките, които качваме в социалните мрежи. Казано накратко, ние жените имаме отговорността ръцете и маникюра ни винаги да изглеждат добре! Днес ще ви представим последните модни тенденции сред маникюра за пролет-лято 2021. Ще се спрем на оформяне, декорации и цветове които са тренд за сезона, както и ще ви споделим още много новини от света на маникюра!

1. Оформяне на маникюра

Дори да нямате време и възможност да лакирате ноктите си у дома, то е задължително да се поддържа поне формата на плочката. Можем да ви успокоим, че няма строго определена форма на ноктите, която да си наложите. Изберете според вашия собствен нокът този стил, който ще ви пасва най-добре. Бадемовидната или овалната форма са подходящи за средна дължина нокти и за такива с по-широка плочка. Правоъгълната форма винаги е актуална, но не е подходяща за всяка дама, а само за тези с по-тесни и издължени нокти. Ако не можете да прецените, доверете се на маникюрист, който ще избере формата, която пасва най-добре на вас. Това, което ще ви посъветваме е да избягвате фрапиращите дължини – прекалено дългият маникюр не е нито тренди, нито удобен (особено ако говорим за заострени нокти!).

2. Цветовете на Пантон

Озаряващо жълто и съвършено сиво са цветовете, които Пантон обявиха за водещи през 2021г. Според нас това е перфектното решение за топлите дни – да освежим маникюра си и да се настроим за идващото лято. За тези, които не си падат по искрящите цветове и контрасти - има решение! Пастелните нюанси също са много актуални за годината и могат да се превърнат в чудесен избор за пролетно-летния маникюр.

3. Варианти за декорация на маникюра

Разбира се, маникюрът за тази година няма да е никак скучен. Декорациите не са задължителни, но винаги могат да разнообразят лака, който вече ви е омръзнал и да освежат визията ви. Камъчетата са подходящи, както за по-официален и крещящ маникюр, така и за обикновен френски или ежедневен, така че винаги са добър избор. Изберете геометрични форми – един от водещите трендове за сезона – и съчетайте контрастни цветове като черно и бяло, жълто и сиво... използвайте въображението и творческото си мислене!

Водните стикери, любими на толкова дами, отново могат да се използват спокойно от любителките на нестандартния маникюр. Флоралните мотиви са особено актуални, както и сезонните символи– слънце, цветя, рапани и други морски елементи за лятото.

4.Лунен маникюр – водещ тренд

Лунният маникюр не е нещо ново, но набира сили като основен тренд за 2021 година. Той също е много подходящ за съчетание на два цвята или на два различни тона. Този тип маникюр е изключително подходящ за плочка с овална форма. Особено романтично изглежда в бяло и пастелно розово, както и с фини камъчета за декорация. Предлагаме да съчетаете с гривна от естествени камъни Blink in pink.

А ако имате къси нокти?

Не се притеснявайте, вече ви споменахме, че прекалените дължини няма да са актуални за годината и сезона. Много по-важно е да поддържате ноктите здрави и добре оформени. Нанасяйте безцветен лак или заздравител, за да имат ненатрапчив блясък. Отстранявайте излишните кожички и подхранвайте ноктите и ръцете си с масла – това гарантира, че винаги ще изглеждат добре.

Скъпи дами, това са основните трендове в света на маникюра за пролет-лято 2021 година. Поглезете се като се доверите на професионалист или се постарайте сами удома и изпробвайте новите тенденции. Не забравяйте, че ръцете ни са винаги на показ и не можем да си позволим да изглеждат по друг начин, освен перфектно!

Последни публикации

Виж всички
bottom of page