top of page

Перфектният коледен подарък


Вече остават броени дни до любимия ни празник! Коледа е време за уют, семейни преживявания и разбира се, няма как да пропуснем подаръците! Ако все още не сте се ориентирали какво да изберете за любимите си хора, то не ви остава много време и е добре да го направите.

Колкото по-рано се заемете с търсенето и подготовката на самия празник, толкова по-приказен и перфектен може да бъде той! Разгледайте нашите съвети за това как да направите коледните подаръци незабравими - и не си мислете, че за това са ви нужни много средства. Необходимо ви е само вдъхновение и мъничко време.

Не правете компромис с опаковката!

Първо и най-важно правило за един перфектен подарък е неговата опаковка! Да, точно така. Дори най-семплият и обикновен подарък може да развълнува човека отсреща, когато бъде поднесен в красива опаковка. На пазара се предлага голямо разнообразие от опаковачни торбички и красиви хартии с коледни мотиви, които веднага ще ви пренесат в страната на чудесата!

Подаръчните кутии също са много актуални в последно време. Ако не сте го направили все още, разгледайте и нашите празнични подаръчни кутии Latte и Coffee. Освен, че са създадени с много любов към детайлите, те ще ви спесят време от опаковане и подбиране на подарък, защото сме ги заредили с всичко необходимо за да зарадвате всяка дама!

Обмислете какво обичат близките ви.

Замислете се – целта на подаръка е да зарадва човека отсреща. Затова първото, което трябва да направим е да се поставим на негово място и да помислим какво би му харесало истински. Понякога дори е добре да се абстрахираме от собствения си вкус и предпочитания, защото все пак не избираме подарък за себе си. Затова направете си списък с имената на своите близки и приятели, а срещу всеки от тях запишете по една-две ключови думи, които ще ви ръководят в избора на подарък. Така си спестявате лутане и няма опасност да се „подхлъзнете“ по собствения си вкус.

Спестете си чакането по опашки и определете бюджет

Как може да направите това? Просто не оставяйте нищо за последния момент. Ако обичате да пазарувате на място, сега е времето да започнете да обикаляте магазините и да търсите идеалните подаръци. Освен, че разнообразието СЕГА ще е по-голямо, отколкото непосредствено преди празника, няма да се налага и да се редите на отегчителни опашки и да се изнервяте излишно. Но да не забравяме, че все пак за подаръците се изискват и средства, затова не хвърляйте всичките си спесявания още в първия магазин, на който попаднете. Огледайте добре и за стоки на промоция (отново ви съветваме да потърсите в интернет – мното често уеб сайтовете предлагат промоционални цени, от които да се възползвате).

Друго голямо удобство на нашето съвремие е пазаруването по интернет. Може да го направите по всяко време, независимо къде се намирате и колко е часът. Това не е ли прекрасно? Освен това в интернет пространството има огромно разнообразие от стоки. Недостатъците са, че понякога, поради натоварване на куриерските фирми и многожеството поръчки, е възможно да се забавят пратките ви – затова отново ви съветваме да започнете с паразуването от рано!

Подгответе картичка към всеки подарък

Картичката е един малък, но много значим детайл! Когато поднесете подаръка, заедно с картичка, вие казате на човека: "Хей, ти си важен за мен и съм помислил за това да ти отправя лично пожелание!". Картичката е един сантиментален, но прекрасен спомен. Не я пренебрегвайте, а напротив – подберете я с внимание и любов!

Какъвто и подарък да поднесете, запомнете, че най-важно е да е избран с много любов и внимание! Избягвайте клишираните идеи и се стремете да бъдете оригинални. Заложете на малките детайли, които говорят за това, че цените своя приятел или любим човек. Подбирането на перфектния подарък е част от коледната магия и носи добро настроение, когато се прави от сърце! Започнете от сега и се насладете на Коледа!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest


27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page