top of page

"Пантон" за Classic Blue: Елегантен със своята семплост цвят




Ако цветът на изминалата година беше определян като жив и трептящ, то през 2020 ще заложим на успокояващ и даващ увереност цвят. Иначе казано заменяме "Living Coral" с "Classic Blue". Още през декември компанията "Pantone" обяви класическото синьо като най-актуално за идните сезони. Освен него, други водещи нюанси ще бъдат избелял деним, канелено кафяво и шафран.



А къде и как да приложим новостите? Разбира се, че веднага ще обърнем поглед към модната индустрия. Синият цвят е изключително благодатен за съчетаване, тъй като ни предлага много и различни нюанси. Може да го използвате както в облеклото, така и при чантите, обувките и аксесоарите. Обемен шал, красива шапка или очила в класическо синьо ще направят външния ви вид запомнящ се. Освен това огромен бонус тази година е, че дори и удобните дънки в цвят деним ще бъдат изключително актуални.




Маникюр в синьо? Защо не?! Ако за грима обаче ви се струва прекалено дръзко, побързайте да си набавите една очна линия в актуалния цвят, която ще добави страхотен акцент към визията ви без да бъде натрапчиво.



В интериорния дизайн също можете лесно да застъпите актуалните тенденции. Ако ви предстои ремонт или имате нужда от освежаване на дома, сега е моментът да разгледате изобилието от идеи, които ще намерите в Интернет. В сайта pinetrest.com например има чудесни предложения за съчетаване на класическото синьо с другите актуални цветове за годината.



Разбира се, че няма да пропуснем да отделим нужното внимание и на бижутата. В нашия сайт ще намерите така харесваните ръчно изработени бижута от полускъпоценни камъни, които са в хармония с мнението на Pantone. Разгледайте тук всички предложения и изберете аксесоарите, които ще направят така, че да не останете незабелязани!

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page