top of page

Няколко полезни съвета за успешна и хармонична 2018-та

Актуализирано: 13.11.2018 г.

Новата година е вече тук, а съгласно китайския календар, периодът 6 февруари 2018г. – 4 февруари 2019г. се очертава да бъде игрив, непредсказуем, динамичен, на моменти дори сприхав и хаплив. Причината: тази година ще премине под знака на кучето. За да сте добре подготвени за всички възможни „прищевки“ на своенравния представител на китайския зодиак, сме ви подготвили няколко хитринки. Използвайте ги правилно, за да „дресирате“ следващото дванадесетомесечие по ваш вкус и усмотрение, и да избегнете всякакви турбулентни ситуации в житейски план.


Бърз поглед през шпионката


Годината на кучето ще бъде подчинена на елемента „земя“, което я прави изключително благотворна за нови начинания.  Ключовата дума за следващите месеци е „ДЕЙСТВИЕ“! Премисляне, небрежност и отлагане са думи, които трябва да изхвърлите от речника си. Заменете ги с: организиране, планиране и предприемчивост, и мислено начертайте схема на действията си в краткосрочен или по-дългосрочен план. 2018-та ще бъде година на силен финансов пoдем. Упрвлявана от числото 9, тя ще разкрие пред вас множество възможности за: стартиране на бизнес, увеличаване на приходите, изграждане на солидна репутация и висок социален статус. В годината на кучето е наложително да си зададете няколко основни въпроса: „Какво е важно за мен?“, „Какво искам да постигна?“ и „Как да го постигна?“. Нека те бъдат отправната ви точка, а всичко останало (ако се трудите усърдно) ще бъде естествено позитивно последствие и ще намери израз в едно… нека го наречем „огромно възнаграждение от съдбата“. И понеже годината ще бъде динамична, активна и изтощителна, съветваме ви да се грижите добре за себе си. Хранете се здравословно, спортувайте и прекарвайте повече време сред природата. 2018-та е особено подходяща за загърбване на всички вредни навици и изграждане на полезни такива.


Изкусно заBARKан микс от амулети


Що се отнася до предметите, с които можете да спомогнете за личните си постижения и успехи, както и да внесете повече хармония у дома, следните фъншуй елементи са особено подходящо решение:

  • Фигурка на кученце – съвсем логично и очаквано, този предмет ще донесе спокойствие и мир в дома, ако го поставите в източната част на всекидневната. Поставен върху бюрото в офиса, той ще спомогне за концентрацията и трудоспособността.


  • Китайска монетка в портфейла – несъмнено ще ви донесе успех и просперитет, особено ако дейността ви е свързана с търговия и продажби. Тя представлява кръгла малка монетка с отвор в средата и преминаваща през него червена копринена нишка. Все по-често я наблюдаваме и под формата на симпатичен тренди аксесоар, прикрепен към мобилния телефон.


  • Дърво от полускъпоценни камъни и минерали, по-конкретно – аметист. Вярва се, че аметистът е камъкът, който най-силно укрепва отношенията между колегите на работното място.

Поставете го на видно място в офиса, за да спечелите с лекота доверието и симпатиите на своя работодател, както и на всички, заемащи лидерски позиции в работното ви обкръжение.

  • Вятърни камбанки – постaвени на входната врата или на терасата, те носят изключително позитивни вибрации. Едновременно с това, разсейват потока от негативна енергия, блокират негативните мисли и внасят ведро и позитивно настроение в дома. Не на последно място- металните им звуци привличат пари и спомагат за финансовия просперитет на семейството.




  • Кристални пирамиди – пречистват, укрепват и балансират, както на физическо, така и на духовно ниво. Поставени на видно място в дома, носят мир и спокойствие.





Накъде без щипка fashion


Както стана ясно, и тази година американската компания „Пантон“ излъчи официалния

цвят на 2018-та, който е ултравиолетово! Символиката, прозираща зад този избор, е съвсем ясна- стремеж към по-освободено и разчупено мислене, оригиналност, смелост, креативност и изобретателност. Цветът, разбира се, ще намери широко приложение както в модната и козметична индустрии, така и в интериорния дизайн и изкуството. През тази година, освен на ултравиолетовото, ви съветваме да заложите и на изцяло земните цветове: кафяво, бежово, пясъчно и жълто. Ако искате да бъдете в хроматичен унисон с вибрациите на 2018-та, подновете гардероба си в цветовете, символизиращи елементите „вода“ и „дърво“ според китайския зодиак, а именно: зелено, синьо и черно. Точно тези 3 цвята ще ви донесат късмет и ще повлияят позитивно на съдбата ви, особено ако ги носите по-често в комбинация.

На финала ви желаем през тази година да проявявате предимо позитивните черти на знака, управляващ 2018-та, а именно: честност, лоялност, отзивчивост, целеустременост, самоотверженост и отговорност. В съчетание с упорит труд и дисциплина, те със сигурност ще ви донесат онези високи постижения и огромни успехи, за които отдавна мечтаете. И не забравяйте: „Тук НЕ пази зло куче“!

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page