top of page

Кой стил ни отива най-много според зодията (Част II)

Днес продължаваме да ви разкриваме тайни от модния свят на 12-те зодии. Разберете най-характерното за останалите знаци и се забавлявайте!

Везни

Майстори на експериментирането и разнообразието. Подобно на близнаците, везните се справят чудесно с всеки един стил, който изберат. Освен това много добре използват нестандартни съчетания като пола и спортно яке или рокля/туника с панталон. Везните са себе си, както в класически костюм, така и в мини рокля – всичко зависи от повода! Те винаги имат свой почерк към визията си – например парфюм, определено бижу или обувки.

Скорпион

Дръзки, но изтънчени и разумни. Те са магнетични и дори да искат да го скрият, обичат да са повече от останалите и да изпъкват. Характерни за тях са провокативните кройки, кожените материи или тениски с провокативни надписи и щампи. За скорпионите е много подходящ черният цвят и често го предпочитат. Аксесоари като слънчеви очила и колиета тип чокър са добър избор за зодията.

Стрелец

Женствени, диви и щастливи! Стрелците обичат живота и му се радват по всякакъв начин. Знаят как да се наслаждават на всеки миг. Затова не е и проблем за тях да избират екстравагантни дрехи и смелия грим. Обичат ярките и жизнерадостни цветове. Не спирайте да експериментирате и да бъдете смели! Дръзките бижута наистина ви пасват и няма нищо лошо в това да привличате окото. Затова и цветни бижута като гривна Hanna са идеални за тях.

Козирог

Съвсем противоположно на стрелеца, козирозите не искат да привличат погледите. Няма да е изненада ако предпочетат за ежедневието си удобен спортен екип или широка тениска с дънки. Традиционалисти са и това им личи дори в избора на аксесоари и в съчетаването на дрехи. Нашият съвет е да се опитат да добавят малко повече цвят към стила си – иначе класическият стил много им отива! Козирогът има вродено чувство за стил, така че няма опасност да изглежда смешен в избора си.

Водолей

Въпреки, че не сте стремят да впечатляват околните, това просто им се отдава. Водолеите си имат собствен стил и се придържат към него, без да ги вълнува какво ще кажат другите. Важно за тях е да се чувстват щастливи, дори и това да се отнася до избора на дрехи и бижута. Затова те не изневеряват на собствения си вкус. Индивидуалисти са и искат да имат винаги нещо уникално и неповторимо. Често може да ги видите с тоалет от лимитирана колекция или нещо направено по поръчка за тях, отколкото да изберат готов аутфит. Ако искате да зарадвате водолей с ръчно изработео и уникално бижу, специално за него, влезте в приложението ни и създайте уникална гривна!

Риби

Романтици и дори бохеми в своя стил! Рибите са като герои от приказка – винаги замечтани и нежни. Характерни за тях са ефирните тоалети, леките материи като коприна, лен. Цветовете, които подбират са нежни. Най-подходящи за рибите са лилавият цвят, зеленото и всички пастелни тонове. Може да ги видите често в широки рокли с флорални мотиви, копринени ризи и обувки на нисък ток. Винаги изглеждат свободни и безгрижни в стила си.

Това бяха всички зодиакални знаци и техните предпочитания и вкусове. Ако сте открили нещо ново за себе си, докато четете тази статия, съветваме ви да опитате да го приложите в стила и визията си. Може да се окаже, че се чувствате по-комфортно в различен цвят или ново бижу. И не забравяйте, че въпреки всичко, което ни говорят звездите, най-важно е вътрешното ни усещане за стил и мода!

Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page