top of page

Кой стил ни отива най-много според зодията? (Част I)

Актуализирано: 17.09.2021 г.

Вярвате ли в хороскопи? Дори да не сте от хората, които следят редовно хороскопа си и не се вълнувате особено от астрология, струва си да обърнете внимание на някои неща, особено касае ли се за мода. Дали звездите са ни го предначертали или си е въпрос на индивидуалност и темперамент, не можем да твърдим със сигурност. Но определено има нещо, което свързва представителите на дадена зодия и то си е техен отличителен знак. Интересно е да отправим поглед към предпочитанията за мода и стил на 12-те зодии и всеки да извлече нещо ценно и полезно за себе си.

Овен

Смели и непоколебими. Представителите на този знак са огнени и това си личи и в начина им на обличане. Често любим цвят на овните е червеният. Обичат да правят впечатление, но и да показват стил и класа чрез външния си вид. Почитателки са на бижутата и аксесоарите. Понеже имат вроден усет към модата и стила, могат спокойно да комбинират цветове и дрехи по техен избор. За да изразят същността си е добре да се придържат към ярките цветове, флоралните мотиви и естествените материи.

Телец

Преди всичко ценят комфорта и искат да се чувстват удобно. Те са жизнерадостни, усмихнати и дружелюбни към околните. Техният цвят определено е бялото и биха се чувствали много комфортно в изчистени тоалети. Телците ще бъдат себе си в удобни ниски обувки, например кецове, както и в свободни кройки на тоалетите.

Близнаци

Хората от този зодиакален знак са непредсказуеми. Може да ги видите в спортно и небрежно облекло, но и в изискана рокля и високи токчета. И в двата случая ще изглеждат еднакво добре. Изборът им на аксесоари също зависи от настроението, което ги е обзело. Близнаци, не се страхувайте да разнообразявате в ежедневието си. Модата ви се отдава, така че не избирайте предварително какво ще облечете. Послушайте моментното си настроение!

Рак

Най-чувствителният и емоционален знак. Жените раци излъчват женственост и им пасва класическият стил. Това обаче не ги прави в никакъв случай скучни. Въпреки че обичат тъмните и изчистени цветове, добре е да добавят и по нещо цветно към гардероба си. Пастелните тонове и сивото са много подходящи за замечтания рак. Добавянето на аксесоари и обеци към визията, също е присъщо за раците. Връзката на този знак с луната е много силна, затова препоръчваме да изберат обеци Moon Lake , изработени от Лунен камък и Жадеит, които ще им отиват много!

Лъв

Сексапилни и женствени. Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието и да привличат погледите. Обичат изчистените цветове, но и крещящите акценти . Могат да комбинират умело черна рокля с цветни обувки и чанта, както и да покажат дълбоко деколте или гол гръб. Това е съвсем в характера на лъва. Късите рокли и смелите съчетания от бижута също са им присъщи. Лъвът не трябва да изменя на себе си, а да се остави да бъде в центъра на вниманието по своя начин!

Дева

Девите са практични, но успяват винаги да изглеждат женствени. Обичат да загатват за своя сексапил, без да го излагат на показ. Те са перфекционисти и никога не биха си позволили да не изглеждат добре, особено пред хората. Желателно е да се научат да се разчупват и да експериментират с външния си вид повече. Добявянето на някакъв аксесоар или бижу е добра идея за ежедневния тоалет. Гривни от естествени камъни са много подходящи за девите. Моделът Blink in pink например, ще внесе допълнителна нотка женственост към визията. При избора на едноцветен тоалет може да се добави акцент като цветен колан или брошка.

Ако не сте открили своята зодия в статията или искате да разберете нещо любопитно и за останалите, очаквайте продължение!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page