top of page

Идеи за добро настроение през лятото


Хей, честито лято на всички! Любимият сезон вече официално дойде! Предполагаме сте се погрижили за гардероба си и сте избрали прическите, които ви допадат най-много за горещите дни. Затова е ред днес да обърнем внимание на нещо по-различно, а именно вашето добро настроение, когато няма как да бъдем на плажа, а температурите се покачват все повече. Да, всеки си мечтае за морските вълни и горещия пясък под краката, но не винаги е възможно цялото ни лято да премине в тези удоволствия. Затова пък имаме няколко свежи идеи, които да ви накарат да си прекарате достатъчно добре, независимо къде се намирате. Насладете им се и намерете своето любмо нещо сред тях:


Направете си домашен коктейл!


Ами да, забъркайте си една свежест в чаша, излезте на балкона и се отдайте на приятни мисли. Освен това, ако все още не сте го направили, разгледайте и нашата пролетно-лятна колекция от ръчно изработени гривни и се отдайте на чисто женски занимания и мързелуване.


Обадете се на приятелка!


Като допълнение към първото ни предложение, а и винаги е по-приятно, когато има с кого да си побъбри човек. Не сте чували скоро близка своя приятелка? Сега е моментът да обсъдите случващото се с вас или пък да си дадете няколко модни съвета.



Отидете на басейн!


Когато нямаме море, басейнът също е насреща! Приятният син цвят на водата, слънчевите лъчи и какаовият тен, който ще добиете, са си достатъчни за добро и приповдигнато настроение. Освен това там може да срещнете нови хора, да покажете също стил и красота. Като аксесоар е добър вариант да изберете актуалните за сезона гривни за глезен. Нашето предложение е гривна „Paradise Shine“, която е с водоустойчива корда и няма да се притеснявате , че водата ще я повреди.

Разходка сред природата


Освен море, лятото си има и своя чар с прохладните места за разходка, които ни предлага нашата страна! Съветваме ви ако имате възможност да посетите планината и да тръгнете по някоя приятна екопътека. Ще имате възможност да се насладите на прохлада и на достатъчно зареждащи сетивата природни гледки.


Намерете си вашето място


Ако нямате възможност за планина, разходка из парка също върши работа. Намерете си ваше специално местенце, където ви е приятно и се чувствате себе си и му се насладете. Дори може да го превърнете в традиция и да го правите всеки ден. Вземете със себе си книга, за която у дома не ви остава време или пък слушалки за любимата музика. Начини за релакс има много! Защо не облечете и любимата си рокля и не сложите колие „Crystal Sun“ – лятно настроение отвсякъде!


Хапвайте летни плодове


Точно така! Лятото е толкова кратко, а ни предлага едно изобилие от вкусотии. Летните плодове са прекрасни – не пълнеем от тях, полезни са и са повече от вкусни. Ако не ви се хапват, винаги можете да си приготвите един фреш от диня или пъпеш. Ммм, дори само при мисълта за това ни замириса на лято!

Е, надяваме се да са ви допаднали поне няколко от нашите идеи за това как да направите лятото си приятно и свежо. Все пак доброто настроение идва от самите нас – бъдете креативни и се наслаждавайте на всеки един момент от този прекрасен сезон!



Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest, Дрънкулка

25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page