top of page

Дрънкулките на звездите (част 2)

Преди няколко седмици си говорихме за това кои световно известни личности носят ръчно изработени гривни. Първата част на статията можете да видите тук, а днес продължаваме да споделяме кои са знаменитостите, които също като вас и нас си падат по оригиналните бижута.

Дженифър Хъдсън


Носителка на ангелски глас и на Оскар за поддържаща роля в мюзикъла Мечтателки, където седи рамо до рамо с невероятната Бионсе, Джейми Фокс и Еди Мърфи. Родената в Чикаго, Дженифър притежава не само музикален талант, но и воля, за която много биха й завидели. Успя да отслабне повече от 40 килограма за няколко години и да се възстанови от най-трагичната история в живота си – убийството на майка й, брат й и 7-годишния й племенник. Сякаш по-силна и от преди, на Дженифър й предстои да влезе в кожата на великата Арета Франклин в биографичен филм за кралицата на соул музиката.


Джеси Меткалф


Джеси Меткалф е любимият ни градинар от сериала Отчаяни съпруги. Ако кажете, че не сте си представяли как гол до кръста коси и вашата ливада, много съжаляваме, но няма как да повярваме ;) Истината е, че Джеси Меткалф е перфектен коктейл от френски, италиански и португалски гени. От където и да е наследил тази усмивка, си е заслужавало.

Най-тъжното в случая е, че актьорът вече официално е в отбора на обвързаните – наскоро той и Кара Сантана се сгодиха и нанесоха в огромно имение, близо до Лос Анджелис. Ако не друго, поне ще има много ливади за косене.

Джо Манганиело


Има ли някое момиче, което да не е потръпвало при вида на полуголия Джо Манганиело в мегахита Magic Mike? Там Джо е в ролята на убийствено секси стриптизьор, заобиколен от Чанинг Тейтъм и Матю Макхонъхи. Признаваме си, че да отидем да гледаме точно този филм на 3D бяха най-добре инвестираните ни пари. Горещите момчета и мускулестите им тела на голям екран си заслужиха всяка една стотинка.

Честно казано, бихме дали всичко някой като Джо Манганиело да говори така както той за съпругата си София Вергара: "Станах мъжът, който винаги съм мечтал да бъда, за да намеря жената на мечтите си".



Парис Хилтън



Актриса, модел, дизайнер, а също певица и автор на песни. Скандалната и всестранно развита наследница на империята "Хилтън" не остава по-назад от своите колеги по отношение на предпочитанията си към ръчно изрботените гривни. Снимка на очарователна блондинка често се появява на кориците на лъскавите издания. Парис води звезден начин на живот и често шокира публиката със своите лудории. Любопитен факт е, че тя прекъсва своето обучение в тийнейджърските си години и не завършва средното си образование, но по-късно успешно се явява на изпити като частен ученик и така получава приравнителен диплом. Не знаем дали блондинката е намерила своето "Аз" измежду всички сфери, в които се е реализирала, но това определено не е пречка за нейната популярност.

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page