top of page

Бюти триковете за красота на звездите

Не е тайна, че всеки се стреми към това да изглежда добре и да поддържа външния си вид безупречен. Гледайки известните личности, блогъри и инфлуенсъри, често си задаваме въпросa: „Как е възможно винаги да изглеждат толкова красиви и млади?“. Не си мислете, че и на тях им е лесно. Но когато всички погледи са вперени в теб, нямаш друг избор, освен постоянно да поддържаш външния си вид. За да бъдат прекрасни, каквито са, звездите прибягват до свои хитрини. Някои от тях наистина използват странни трикове, но има и такива, които всъщност са напълно приложими от всяка една жена. Запознайте се с част от тях!

Избирайте натурални продукти

За почитателките на натуралните продукти и процедури, представяме методите на Салма Хайек, която на 54 години изглежда все още зашеметяващо! Тя е привърженик на детокс процедурите, а яйцето ползва за маска на лице, която успокоява кожата.

Подчертайте естествена си красота

Топ моделът Адриана Лима е една от най-красивите жени в света, но и тя си има своите трикове за да изглежда безупречно. Според бразилката веждите са едно от нещата, които се забелязват най-много, затова тя винаги поддържа своите и ги подчертава със сенки. А за ежедневен грим споделя, че се доверява на BB крем, балсам за устни и спирала – така подчертава естествена си красота и не прекалява с грима.

Осигури си физическа активност и хидратация

Латино дивата Дженифър Лопес твърди, че не обича да се глези с козметични процедури, но за да изглежда кожата й свежа и отпочинала, пие много вода и винаги гледа да си осигури почивка и достатъчно сън. Освен това е ограничила консумацията на сол и захар, както и тренира редовно за да поддържа фигурата си – феновете й могат да се убедят в това, като следват профилите й в социалните мрежи. Нима бихме могли да кажем, че е на 50?!

Кафето – вкусно, но и полезно за кожата

Освен да се насладим на тази любима напитка, можем да се възползваме от нея и в борбата с целулита. Шоколадовата красавица Хали Бери използва утайката от кафе за антицелулитен масаж на бедрата и дупето. Не коства никакви допълнителни средства и е лесно приложимо във всеки дом!

Подчертай очите си

Едва ли има жена, която да не познава Сара Джесика Паркър и да не е забелязала винаги прекрасно подчертаните й очи. Актрисата признава, че няма процедури и специални грижи, които да прилага ежедневно, но добре подчертаните очи са й запазена марка. А ето и съвет от нас – винаги залагайте на добра основа за грим и качествена козметика за да издържи гримът ви наистина дълго!

Малки обеци за стил

А когато се чудите какви бижута да изберете за стилната си визия, предлагаме ви да последвате примера на звездите и да сложите чифт малки, но забележителни обеци. За пример може да дадем отново неповторимата Дженифър Лопес, която често се появява в ежедневието си с малки обеци с кристали. Красавицата Меган Маркъл също може да бъде забелязана винаги с малки и стилни обеци, които допълват елегантния й и безупречен стил. Ако все още нямате такива в колекцията си, може да разгледате нашите предложения тук.

Звездите също са хора като нас и както виждате, те си имат съвсем нормални и ежедневни навици, с които да се грижат за външния си вид. Като заключение искаме да споделим най-ефикасният бюти трик според Бийонсе. Певицата споделя, че за нея няма по-добър грим и трик за касота от усмивката. Затова тя винаги я използва, за да изглежда зашеметяващо и успява да го постигне! Опитайте и вие!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page