top of page

Плажна мода 2022


Дойде време да си поговорим и за плаж, море и разбира се, бански! Това лято обещава да е цветно, пъстро и много свежо. Заредени ли сте вече с добро настроение? Определено ще ви трябва, а новите трендове ще допринесат за това. Ако обичате да сте забелязвани и да привличате погледите, то новите тенденции сред банските ще ви допаднат на 100%. Всякакви щури идеи, като например комбинация от горнище и долнище в различни цветове, ще са позволени. Разбете какво още да очаквате:

Нека да не стресираме излишно дамите, които са почитателки на изчистените черни бански. Те никога не излизат от мода, така че не се притеснявайте да сложите цял бански в черно или половинки. Просто много дами се чувстват комфортно в този цвят и няма нищо лошо в това. Предимство на минималистичното черно е, че подхожда на всяка кожа – независимо дали сте светли или с бронзов тен.

Принтове и щампи няма да липсват.

Дизайнерите залагат на животинските принтове и флорални мотиви. Няма как да не привлечете погледа с бански на зебри, леопард или змийски принт. В съчетание с парео, тези бански ще ви направят наистина предизвикателни и да съберете погледите на плажа. Флоралните мотиви на тропически цветя са друг много предпочитан тренд. Ако не ви допадат тези идеи и ви идват твърде дръзки, може да изберете и монохромен вариант в ярък цвят. Интересно предложение е и да комбинирате горнище и долнище в два контрастни цвята.

Закачливите детайли сред банските пък придават една по-романтична и закачлива визия. Воали и драперии в областта на гърдите са подходящи за момичета, които искат да постигнат визуално по-голям бюст.Друго интересно предложение са мрежите, циповете и копчетата като акцент. Те придават по-спортна визия и са подходящи за дами, които се стремят към такъв стил.

Ретро мода – висока талия на бикините и горнище тип бриджитка ще са много актуални. Ретро стилът от 50-те години е популярен сред банските костюми това лято. А знаете ли, че този модел бикини са и много практични, защото умело прикриват много несъвършенства по тялото! Бриджитките също са красиви и удобни – освен това слънчевите бани с тях не остават следи от презрамки по раменете или край врата и можете спокойно да показвате тен след това.

Танкини – новата мода. Това е комбинацията между цял бански и класически от две части. При танкините горната част на банския прикрива голяма част от корема и прилича по-скоро на топ. .Има много атрактивни модели, които със сигурност ще ви допаднат.

Майокините, от своя страна са смесица от бикини и цял бански. Благодарение на големите разрези на корема и гърба можете да покажете плът, а горната и долната част все пак са свързани.

Не пренебрегвайте пареото, плажната туника или малката плажна рокля, която ще допълни визията ви. Аксесоари като шапка, слънчеви очила и подходящи бижута (препоръчваме ви такива от водоустойчива корда, които може да намерите в нашата нова колекция Sandy Shop 2022 ), също са неизменна част от плажната мода за годината. И най-важното – не забравяйте, че плажът е място за релакс, така че преди всичко се чуствайте удобно и се насладете на почивката!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page