top of page

Седмична доза вдъхновение: Нова Година мина, ами за Св. Валентин?


Познато ли ви е онова чувство, когато в средата на септември някой ви попита:

"А ти къде ще празнуваш Нова Година?"...? Да, еуфорията по 365-ия ден премина, но за сметка на това зад всеки ъгъл вече ни дебне цунами от плюшени сърца и мечета.Може би един от най-оспорваните празници в държавата ни е Свети Валентин. Разбира се, той не може да отмъкне приза за първото място на Хелоуин, но нека оставим за момент разногласията и да се фокусираме върху това, че всъщност този ден е още един повод за приятни емоции.


Асоциацията на повечето от нас за Деня на влюбените е романтична вечеря и днес ще си говорим за това как да подберем правилните дрехи и аксесоари за повода. Истината, дами, е тази - в общия случай силните ни половинки не си падат по претруфените рокли и прически. Елегантна рокля по тялото и чанта в неутрален цвят биха били отличен избор за вечерта. Нещото, с което също няма да сбъркате е хубав парфюм. Всеизвестно е, че уханията могат да остават в съзнанието като спомени. Относно бижутата, с които да допълните визията си за една романтична вечер, можем да кажем само, че те трябва да бъдат едновременно елегантни и ненатрапчиви. Един от нашите бест селъри е точно такъв - гривната от естествени камъни "Give Me My Coffee!" .В случай, че пък решите да отбележите празника в компанията на приятели, винаги може да заложите на един по-разчупен аутфит. Кожен панталон, злато и много блясък? Защо не? Да си признаем обаче, границата между "ефектно" и "кич" е доста тънка, така че предложението ни за бижута би било колие без натрапчиви елементи и гривна в пастелни цветове, каквато е например "Warm Vanilla". Предвид факта, че вероятно вечерта ще завърши в клуб, съветът ни е да помислите за равни обувки, а не токчета, които да проклинате, носейки ги в ръка в 3:00ч. сутринта.


Всъщност не е нужно да влагате много време и енергия в това как ще изглеждате на Св. Валентин. Нужно е просто да се заредите с добро настроение, приятна компания и намерението да се насладите максимално на празника! :)25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page