top of page

Седмична доза вдъхновение: Какво ще носим през пролетта?


Мирише ли ви вече на пролет? Е, не ви виним, ако все още не, но март месец се вижда на хоризонта и това е достатъчна причина да бъдем подготвени за новия свеж сезон. Големите имена в света на модата са помислили за това от доста време насам. Още в края на отминалата 2020 г. известни брандове като PRADA, VERSACE, CHANEL , LOUIS VUITTON дадоха своята заявка за една „нова“ пролет. Вдъхновени от живота след пандемията, дизайнерите дадоха и нов живот на своите модели. В тази статия ще ви запознаем с основните тенденции, на които заложиха известните марки и ще ви оставим да помислите за едно освежаване на гардероба!

Муича Прада е заложила наистина на прераждането след особената 2020 година и е обърнала поглед към тоалети, които да са удобни на хората, да пасват на всеки стил и да са подходящи за ежедневието. Според дизайнерката сме осъзнали достатъчно добре, че най-важно е да се чувстваме в хармония със себе си и да сме щастливи.

Не си представяйте обаче обикновени и безлични тоалети – напротив, нейната колекция е ефектна и елегантна, но в удобни материи и кройки. Ретро принтовете не отстъпват, така че ако имате в гардероба си дрехи на каре или точки, определено ще сте тренди през пролетния сезон. В колекцията ѝ преобладават черно-белите цветове, но не е пропуснала да добави и новите актуални за 2021г., а именно жълто и сиво.

Как стоят нещата при Versace? Абсолютна креативност и свежест! Дизайнерката е вдъхновена от това да внесе нова надежда и промяна сред обществото. В нейната колекция за пролет-лято 2021г. преобладават морските мотиви, раковини, миди, рапани... неща, които ни карат да мечтаем. Ако изберете да следвате съветите на Версаче, ежедневната ви визия няма в никакъв случай да е мрачна.

Това е и нейната идея – да ни бъде цветно и весело. Морските принтове се оказа, че стоят много добре и на рокля, и на панталон, така че смело може да изпробвате различни стайлинги. Versace набляга и на важността на детайлите и аксесоарите. Дали сме се погрижили за това? Разбира се! Морските мотиви отдавна са обичани от нашия екип и от прекрасните ни клиентки. Възползвайте се да добавите към аутфита си ръчно изработена гривна от полускъпоценни камъни Riviera Dreams или Summer in France, които ще ви донесат още малко доза свежест.

Няма как да не поговорим за Chanel и какво сътвориха те на модния подиум. Ревюто им е било повече от грандиозно, проведено в парижкия дворец Grand Palais. С какво се открои то? Съчетание на минало и настояще, класика и елегантност. Карето се наложи като водещ принт, който за пореден път доказва своята непреходност през годините.

Тоалетите на Chanel правят впечатление и с дантела и прозрачни материи. Предпочитани цветове и тук са черно, бяло и... розово! Да, бледо розовият цвят или пудра, може да излъчва много елегантност и Chanel го доказаха. Чрез него се подчертава отлично и женската нежност.

Може би най-насочени към ежедневието и street style модата се оказаха тоалетите на Louis Vuitton. Дизайнерът залага на чувството за свобода, което всеки има нужда да изпита след преживените трудности и целта му е всеки да се чувства удобно.

Моделите му изобилстват от цветове , дръзки принтове и свободни кройки. Широките панталони се завръщат тази пролет и са следвани от палта в ярки цветове. Разбира се, черно-бялото и тук не остъства, защото просто си е класика. Като допълнение на вашия свободен и удобен стил, предлагаме гривните ни от водоустойчива корда и кристали Swarovski, които дори не е нужно да сваляте! Те са повече от удобни и подходящи за всеки стил.

От ревютата и колекциите на големите имена в модата можем да направим извод, че всички залагат на промяната към по-добро. Възражда се светът, възражда се и модата. Сега е моментът да се почувстваме свободни да правим това, което преди не сме имали куража да изпълним. Затова избирайте свежи и ярки цветове, чувствайте се удобно в дрехите си и се усмихвайте! Пролетта е символ на промяна и ново начало – позволете си го!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Дрънкулка, Pinterest

41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page