top of page

Седмична доза вдъхновение: В понеделник да бъде горещ шоколад!


Ако има конкурс за най-нечакан ден от седмицата, то понеделникът определено би спечелил приза. Още по-лошо, ако е студен и мрачен. Позната ли ви е ситуацията, в която стоите пред пълния с дрехи гардероб в неделя вечер и не знаете какво да изберете за следващата сутрин? Е, ние сме тук, за да ви дадем идеи.Безспорно при минусовите температури навън, най-удобната и топла дреха е плетеният пуловер.

Ако работното ви място не изисква специално облекло, бихте могли да го съчетаете със слим дънки, равни боти и шал за акцент. Tоплите и меки цветове при плетивата създават допълнително усещане за комфорт.

В комбинацията успешно би могла да се добави и една ръчно изработена гривна от естествени камъни, например Дрънкулка "Hot Chocolate", която ще внесе допълнителен блясък.

Ако пък работите в офис и се налага да спазвате някакъв дрескод, то изборът на плетена рокля е чудесна идея! Зимните рокли са едно от модните открития, които са едновременно красиви, винаги актуални и несъмнено удобни, заради материите, от които се изработват. Тънък колан на талията и високи до коляното ботуши са аксесоари, които ще допълнят визията ви по елегантен и женствен начин. Едноцветната плетена рокля е тоалет, който позволява носенето на повече бижута, така че освен Дрънкулка "Hot Chocolate", бихте могли да добавите и обемни обеци за акцент.


Не забравяйте, че понеделникът може да бъде по-красив и по-приятен дори и през зимата! :)

54 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commenti


bottom of page