top of page

Подари (си) най-специалната бляскава и Кристална Коледа

Актуализирано: 15.11.2018 г.

Наближава онзи магичен и празничен времеви отрязък от годината, когато всички вярваме в чудеса или по-скоро започваме да виждаме „обикновеното“ като нещо приказно и чудесно. Коледа е почти зад ъгъла и, ако все още нямате идеи за по-различни, оригинални и запомнящи се подаръци, ще ви помогнем с няколко предложения. Затова нека заедно потънем в топлата прегръдка на пухкавото одеялце и, с чаша топъл шоколад в ръка, изготвим кратка празнична стратегия за една незабравима коледна емоция.

Кристално вълшебство- нека това бъде ключът към вратите на празничното настроение тази година. Кристалите и скъпоценните камъни са пропити със силна енергия и лечебни сили. Те изпращат лично послание към всеки, на когото ги подаряваме. Няма по-прекрасен подарък от онзи, който е подарен с любов и искреност.


Именно той въплъщава духа на Коледа и онази сплав от празнични емоции, която ще ви закриля и носи позитивно настроение през цялата година. Комбинирайки камъни и кристали със специфично значение и послание, създадохме за вас най-специалните бижута и амулети.. Подарете любов и нежност с прелестната гривничка „Call Me Ballerina” или сила и самоувереност с интригуващата „Gingerbread Bracelet“. Зарадвайте най-добрата си приятелка за празниците с великолепния модел „Christmas Cookie“ или пожелайте късмет с едно от любимите ни произведения, което тематично нарекохме „Ho-ho-ho“. Ние вярваме, че изборът на подарък за Коледа не бива да бъде оставян на случайността. Затова се постарахме да сътворим най-необикновената и бляскава колекция от скъпоценности за вас, която, вярваме, ще донесе страхотно настроение и щастие на любимите ви хора.

Нека сега обърнем внимание и на празничната обстановка в дома. Защото Коледа не би била истинска, без традиционната закачливо блещукаща празнична елха. Именно в украсата на коледното дърво тази година можем да вложим повече творчество и въображение посредством … кристали?! Защо не! Представете си пищни гирлянди от пъстроцветни кристалчета, които кокетно се разливат по зелените клонки и намигат с всяко проблясване на лампичките.

Колко по-тържествено и приказно усещане носи тази картина, в сравнение с обичайните комерсиални и до болка познати украшения. Полускъпоценните камъни също биха били съвършен щрих от коледната украса в дома. По какъв начин? Поставете ги в съд с подходяща форма и сложете върху тях ароматни свещи. Оставете ги на видно място около елхата или върху масата за хранене като акцент от декорацията на коледната трапеза. Във Фън Шуй камъните и кристалите се използват за създаване на определен тип атмосфера в дома, с цел привличане на богатство, хармония и изобилие. За целта е хубаво преди това да бъдат потопени в чиста вода със сол, за да се нулира вибрацията им. След това е препоръчително да бъдат поставени на стратегически места в дома, където обикновено се събират членовете на семейството: трапезарията, домашната библиотека, хола, около камината и т.н. Камъните са винаги актуално и подходящо решение, както за специален и необикновен подарък, така и за създаване на баланс и позитивизъм в дома.

Скъпи приятели, Коледа е доброта и смирение. Тя е пламъкът в детските очи; ароматът на топли канелени сладки и печени кестени; семейната снимка, носеща усещане за заедност, сплотеност и споделено щастие. В тези незабравими моменти на мир и уют откриваме истинската красота и смисъл на живота.


Позволете ни да направим тази Коледа истински бляскава, специална и неповторима. Доверете се на кристално чистите ни намерения да претворим празника в едно магично изживяване за вас и любимите ви хора.


18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page