Перфектният маникюр за есен 2021

Момичета, нали не сте забравили да се погрижите за маникюра си през есента? Ние сме тук, за да ви напомним да го направите, а и за да бъдем полезни с последните тенденции и актуални цветове в света на ноктите. Модата сред маникюра тази есен е толкова разнообразна, че можете спокойно да комбинирате различни дизайни и да експериментирате. Не звучи никак скучно, нали?

1. Дълъг маникюр

Дължината на ноктите е от особено значение през този сезон. Дългият маникюр ще властва и ако ежедневието ви го позволява, заложете на този тип нокти. Ако плочката ви се чупи лесно и не може да достигнете до желаната дължина, вариант е изграждането с гел. Така ще „отгледате“ дължината, която ви допада най-много.

2. За предпочитане е бадемовата форма.

Много важно е и каква форма ще изберем. Разбира се, трябва да се съобразим и с това какво ще подхожда най-много на нашите нокти. Топ тенденция е форма бадем. Любопитното е, че този вид оформяне подхожда както на по-широка плочка, така и на тясна, така че всяка дама може да си я позволи.

За любителките на класическия френски маникюр с квадратна плочка и леко заоблени върхове, можем да кажем, че и този вид оформяне ще бъде актуален. За да се сдобиете с такъв маникюр, посъветвайте се първо с професионалист дали ще ви пасне. Притежателките на широки нокти не е препоръчително да избират тази форма, защото ги прави да изглеждат още по-разширени.

3. Разнообразие от цветове и златна есен!

Това, че захладня и слънчевите дни стават все по-малко, изобщо не означава да забравим за пъстротата и цветовете в ежедневието. Интересен тренд е да лакирате всеки нокът в различен цвят, а може и да редувате два контрастни цвята. Ако не сте толкова дръзки, доверете се на преливащи цветове от една гама.

И все пак есента е златна! Златото е абсолютен хит и може да присъства на маникюра ви като брокат, декорация, основен цвят или фини парченца златно фолио. Който и вариант да предпочетете, златистото ще направи маникюрът ви прекрасен! Още нещо важно – за дамите, които обичат класическия червен цвят, той може да се комбинира перфектно със златни мотиви. Опитайте!

4. Есенни принтове – за къде без тях?

Определено не е изненада, но няма как да не споменем за принтовете върху ноктите. Дали ще са под формата на рисунка или стикери (много актуални са водните стикери), есенните принтове са винаги добре дошли. Най-предпочитани за сезона са падащи листа, дъждовни капки, чадърчета и есенни плодове.

5. Педикюр за добро самочувствие!

Замисляли ли сте се за педикюр през есента и зимата? Със сигурност голяма част от жените го пренебрегват, а не трябва да е така. Грижата за ноктите на краката трябва да е постоянна, независимо от сезона и дали са изложени на показ или са скрити в обувки и чорапи (направо ни домъчня за лятото!). Погрижете се за педикюра си, за да се чувствате добре в кожата си и да подобрите самочувствието си. Освен това, ако изберете да отидете при професионалист, може да си спечелите един час релакс само за вас!

Красивият и поддържан маникюр гарантира да привлече внимание към вас. Направете своя маникюр ефектен и необикновен, на пук на мрачното време. Експериментирайте, бъдете в крак с тенденциите и се насладете на пъстротата на есента!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

263 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички