top of page

Перфектният маникюр за есен 2021

Момичета, нали не сте забравили да се погрижите за маникюра си през есента? Ние сме тук, за да ви напомним да го направите, а и за да бъдем полезни с последните тенденции и актуални цветове в света на ноктите. Модата сред маникюра тази есен е толкова разнообразна, че можете спокойно да комбинирате различни дизайни и да експериментирате. Не звучи никак скучно, нали?

1. Дълъг маникюр

Дължината на ноктите е от особено значение през този сезон. Дългият маникюр ще властва и ако ежедневието ви го позволява, заложете на този тип нокти. Ако плочката ви се чупи лесно и не може да достигнете до желаната дължина, вариант е изграждането с гел. Така ще „отгледате“ дължината, която ви допада най-много.

2. За предпочитане е бадемовата форма.

Много важно е и каква форма ще изберем. Разбира се, трябва да се съобразим и с това какво ще подхожда най-много на нашите нокти. Топ тенденция е форма бадем. Любопитното е, че този вид оформяне подхожда както на по-широка плочка, така и на тясна, така че всяка дама може да си я позволи.

За любителките на класическия френски маникюр с квадратна плочка и леко заоблени върхове, можем да кажем, че и този вид оформяне ще бъде актуален. За да се сдобиете с такъв маникюр, посъветвайте се първо с професионалист дали ще ви пасне. Притежателките на широки нокти не е препоръчително да избират тази форма, защото ги прави да изглеждат още по-разширени.

3. Разнообразие от цветове и златна есен!

Това, че захладня и слънчевите дни стават все по-малко, изобщо не означава да забравим за пъстротата и цветовете в ежедневието. Интересен тренд е да лакирате всеки нокът в различен цвят, а може и да редувате два контрастни цвята. Ако не сте толкова дръзки, доверете се на преливащи цветове от една гама.

И все пак есента е златна! Златото е абсолютен хит и може да присъства на маникюра ви като брокат, декорация, основен цвят или фини парченца златно фолио. Който и вариант да предпочетете, златистото ще направи маникюрът ви прекрасен! Още нещо важно – за дамите, които обичат класическия червен цвят, той може да се комбинира перфектно със златни мотиви. Опитайте!

4. Есенни принтове – за къде без тях?

Определено не е изненада, но няма как да не споменем за принтовете върху ноктите. Дали ще са под формата на рисунка или стикери (много актуални са водните стикери), есенните принтове са винаги добре дошли. Най-предпочитани за сезона са падащи листа, дъждовни капки, чадърчета и есенни плодове.

5. Педикюр за добро самочувствие!

Замисляли ли сте се за педикюр през есента и зимата? Със сигурност голяма част от жените го пренебрегват, а не трябва да е така. Грижата за ноктите на краката трябва да е постоянна, независимо от сезона и дали са изложени на показ или са скрити в обувки и чорапи (направо ни домъчня за лятото!). Погрижете се за педикюра си, за да се чувствате добре в кожата си и да подобрите самочувствието си. Освен това, ако изберете да отидете при професионалист, може да си спечелите един час релакс само за вас!

Красивият и поддържан маникюр гарантира да привлече внимание към вас. Направете своя маникюр ефектен и необикновен, на пук на мрачното време. Експериментирайте, бъдете в крак с тенденциите и се насладете на пъстротата на есента!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page