top of page

Летни тенденции 2022

Хайде, дами, време е да актуализираме гардероба си! Няма начин вече да не ви е обзело това хубаво чувство, което носи със себе си настъпващото лято. Искаме да сме модерни, красиви, атрактивни...и винаги в крак с новите трендове. Ето защо днес ще си говорим за лятна мода и ще ви помогнем да се подготвите за горещите летни дни и нощи. И да ви успокоим от сега – разнообразие сред цветовете и стиловете, няма да липсва. Така че със сигурност и да нямате възможност за шопинг точно сега, със сигурност ще намерите правилните съчетания и във вашия гардероб.

Ретро привкус

Спомняте ли си как дънките и панталоните с ниска талия ни бяха подлудили през 2000-та година? Тази мода продължи доста дълго и всички, които сме израстнали през този период, няма как да не си спомним за визията на Бритни Спиърс или Кристина Агилера. След това този тренд изчезна за повече от десетилетие, но сега се завръща отново. Ниската талия на полите и панталоните се забелязва в колекциите на почти всички известни брандове за сезон пролет/лято 2022година.

Разрези и цепки

Това вероятно също ви връща към отминали години. Цепките и разрезите на най-необичайните места, ще бъдат много актуални през лятото. Възможно е да ги откриете на дънки, ризи, поли и панталони. За тези от вас, които обичат да експериментират със стила и дрехите си, достътчно е да се сдобиете с чифт ножици и да действате.

Дрехи в ярки цветове

Ако мислите, че ярките цветове са за вас, не се колебайте да заредите гардероба си с такива. Неоновите цветове ще са особено актуални, така че може да се спрете на тях и то не само за дрехи, но и при избора на аксесоари.

Метален блясък през нощта

Красива и атрактивна тенденция за лятото е облеклото в метални и бляскави цветове. Подходящ избор за вечерно парти, за разходки край морския бряг или където решите да блеснете. Подходящи материи са сатен и коприна – с тях ще изглеждате и изключително стилни и елегантни.

Плетени рокли

Ето още нещо атрактивно и ново сред модата за това лято. Плетените тоалети и специално роклите .Тънкото плетиво стои изключително изящно и може да подчертае извивките на тялото. Също много добър избор за разходките край морето.

Пеперуди... навсякъде

И ще завършим с още една препратка към стила от не толкова далечното минало. Пеперудите бяха превзели модата в началото на 2000-та година. Сега отново долита при нас, като може да я включите като принт на тоалета си, част от аксесоарите или акцент в косата.

Новият сезон се очертава да е цветен, различен и най-вече гоещ! След толкова време, прекарано удома, със сигурност вече искаме да се завърнем навън и да се покажем, колкото се може повече и открояващи се. Комбинирайте, променяйте според вашите виждания и се насладете на летните дни и нощи!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Pinterest

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Kommentarer


bottom of page