top of page

Какво да очакваме от годината на Черния воден заек?

Актуализирано: 24.09.2023 г.


годината на черния  воден заек

Вярвате ли в хороскопи? Дори и да не е така, сигурни сме, че китайският зодиак събужда любопитството в повечето от нас. Китайската Нова година настъпва на 22-ри януари, така че имаме време да се подготвим и да посрещнем водният заек подобаващо. Животното символизира мир, просперитет и сила, така че се очаква обещаваща 2023 година. Днес ще научите какво още ще ни донесе новата година и как да спечелим благополучие и просперитет, докато властва черния воден заек.

Всеки зодиакален знак е свързан с един от петте елемента: злато (метал), дърво, вода, огън или земя. Например, водният заек идва веднъж на 60-годишен цикъл. Промяната в енергията ще бъде осезаема, когато излезем от 2022 г., Годината на Тигъра, и пристъпим към по-търпеливата и нежна Година на Заека.

Според астролозите 2023 г. ще бъде изпълнена с енергия, промени и множество възможности. На пръв поглед новата година изглежда обикновена, но не е съвсем така. Както заекът е изпълнен със страх, така е добре да бъдем особено внимателни към всичко, което предприемаме. Възможно е годината да бъде белязана от възходи и падения, финансови сътресения и внезапни промени – независимо дали ги смятаме за положителни или не. Така че новата година ще бъде с две лица – колкото сложна и непредсказуема, толкова и обикновена и постоянна.

На какво да обърнем внимание?

Разумно осмисляйте всяка ситуация и решение. Бъдете бдителни, но не прекалено, защото възможностите дебнат отвсякъде и Заекът трябва да умее да прецени ситуацията.

Посрещане на Новата година.

Тъй като заекът обича топлината, спокойствието и уюта, обърнете внимание на семейните взаимоотношения. Посрещането на новата година в семейна обстановка удома или сред близки, определено ще се хареса на Водния заек. В облеклото не забравяйте отново металните цветове и отенъци. Аксесоарите също са много важни. Сините нюанси във визията, също много биха се харесали на заека. Е, дори да не следвате напътствията на астролозите, синя рокля със забележителни обеци не е никак лоша идея, нали?

Черният Заек в нашите домове.

Заекът е символ на късмет, но и на търпение, така че ключово е да успеем да преценим най-подходящия момент през годината. Водният заек обещава благоприятни резултати, затова го очакваме с нетърпение и надежда за успешна 2023 година!


Автор: Димитринка Вълчева

Снимки: Envato.com

64 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commentaires


bottom of page